Alig lehet ráismerni! Ben Affleck teljesen kifordult magából a válása miatt

2024. augusztus 04.
Ben Affleck sokkoló átalakuláson ment át az elmúlt hetekben. A színészt a hétvégén Los Angelesben kapták lencsevégre megváltozott új külsejével.
Ben Affleck házasság válás

Az 55 éves Jennifer Lopez és az 51 éves Ben Affleck két hónapja nem látták egymást, és a Daily Mail forrásai szerint már előkészítették a válási dokumentumokat, hogy egy későbbi időpontban beadhassák. Néhány nappal ezelőtt JLót fotózták le, amint jegygyűrűje nélkül jelent meg nyilvánosan, miközben az eljegyzési gyűrűjét a jobb kezén hordta.

Most Ben Affleck fedte fel meglepően új külsejét: a színész szinte teljesen lenyíratta a haját, és egy Red Hot Chili Peppers-pólóval, szűk farmernadrággal, valamint fekete bőrkabáttal tette teljessé punkos megjelenését. A képeken az is látszik, hogy feleségéhez hasonlóan a jegygyűrűje az ő ujjáról is hiányzott. (A friss fotókat itt tudod megnézni!)

Ben Affleck és JLo válása elkerülhetetlen

Belsős információk szerint JLo saját italmárkája volt az egyik dolog, ami megtörte az egykori álompár kapcsolatát. Bár az énekesnő már azelőtt elindította a saját italgyártó cégét, hogy újra összejött volna a színésszel, ami azt jelenti, hogy Ben Affleck nagyon is tisztában volt az üzlettel, és eleinte támogatta is azt. 

Hogy akkor mégis idővel miért zavarta ennyire Ben Afflecket a felesége vállalkozása? Barátai szerint – mint gyógyulófélben lévő alkoholista – Ben Affleck úgy érezte, hogy JLo nem veszi figyelembe az állapotát azzal, hogy vodkát és és tequilát kezdett árulni. Elvégre hosszú éveket töltött a függőségével való küzdelemmel.

Nem akárhogy kapták lencsevégre Jennifer Lopezt és Ben Afflecket a válásról szóló botrányok közepette

Amikor a márkát JLo tavaly először a piacra dobta, Ben Affleck állítólag nagyon megdöbbent. A sértettségét csak fokozta, hogy úgy vélte, felesége motivációja az italmárka elindítására pusztán a még több pénz felhalmozása volt.

Ben Affleck először 2001-ben kért segítséget alkoholizmusa miatt, azóta többször is járt elvonón.

Hogy a helyzet még rosszabbá váljon, JLo ezután egy promóciós kampányba kezdett, ahol arról mesélt a sajtónak, mennyire szeret inni, mert így tudja igazán ellazítani és elengedni magát. 

A színész egyik barátja a Daily Mailnek így nyilatkozott: „Bennek meg kellett küzdenie azért, hogy visszanyerje az életét, miután legyőzte az alkoholt. Tudva, hogy mindent elvesztett, beleértve a családját, és tudva, hogy esetleg visszaeshet, Jen úgy döntött, hogy pusztán kapzsiságból egy saját alkoholmárkát indít el. Ez volt az egyik dolog, ami megtörte a kapcsolatukat. De Ben megmentette a józanságát.”

Információk szerint Jennifer Lopez és Ben Affleck már előkészítették a válási papírokat, és nyár végén beadják a válókeresetet.

Miután az elmúlt hetekben egy utolsó békülési kísérlet is kudarcba fulladt, a pár válási dokumentumai „véglegesítve vannak, de még nem adták be” – állítja több forrás is.

Egyikük azt mondta: „A megfelelő alkalomra várnak, hogy beadják őket. Akkor majd kiadnak egy közös nyilatkozatot, amiben elmondják, hogy mennyire szeretik egymást, és hogy mennyire küzdöttek azért, hogy működjön a dolog, de nem sikerült. Őszintén szólva, végül nem tudtak kompromisszumra jutni. Ami korábban volt, az elmúlt, és ezt mindketten elfogadták.”

A pár 2002-ben jött össze, eljegyezték egymást, de 2004-ben szakítottak, mielőtt 2022-ben összeházasodtak volna.

Forrás: Daily Mail Fotó: Getty Images