Bruce Willis lánya büszkén mutogatja melleit és jó oka van rá

2024. augusztus 06.
Bruce Willis lánya, Rumer büszkén villantotta meg melleit az egész világnak, ám ez nem puszta magamutogatás a részéről, ugyanis a szoptatás világhetét ünnepelte.
Bruce Willis lánya büszkén mutogatja melleit

A 35 éves színésznő, Rumer Willis, aki a Broken Trail című filmet forgatja Graham Greene-nel és Jeff Fahey-vel, egy kis szünetet tartott a munkájában, hogy megossza a 16 hónapos lánya, Louetta szoptatásával kapcsolatos tapasztalatait.

Az Instagram-galéria első fotóján Bruce Willis lánya egy zöld felsőt visel, miközben a kislányát szoptatja. Rumer Willis a képeivel a szoptatás világhetét ünnepli, ami augusztus 1. és 7. között zajlik. A WHO és az UNICEF a baba életének első hat hónapjában kizárólag szoptatást javasol.  

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Rumer Glenn Willis (@rumerwillis) által megosztott bejegyzés

„A szoptatás volt életem egyik legörömtelibb és legmeghatározóbb élménye Louval, aki még 16 hónaposan is szopizik. Nem tudom, mikor hagyjuk abba, de biztos vagyok benne, hogy majd együtt kitaláljuk” – osztotta meg tapasztalatait a posztjában Bruce Willis lánya.

Az egyik fotó nem sokkal a szülés után készült, ahol Rumer épp a kisbabáját szoptatja, édesanyja, a 61 éves Demi Moore pedig mellette feküdt és támogatta. 

Bruce Willis lánya a posztjában rámutatott az anyatej fontosságára is: „Az anyatej egy csodálatos élő anyag, gazdag antitestekben, alapvető tápanyagokban és enzimekben, amelyek erősítik a baba immunrendszerét és elősegítik az egészséges fejlődést.”

Rumer Willis arra biztatta 1,1 millió követőjét, hogy szorgalmazzák a szoptató anyák támogatását. Sok rajongó ért egyet Bruce Willis lányának üzenetével, de kényelmetlenül érezték magukat amiatt, hogy felfedte a melleit, mert szerintük erre nem volt szükség. Természetesen sokan keltek a színésznő védelmére, így az anyák között kisebb kommentháború alakult ki a poszt alatt.

Forrás: Daily Mail, Fotó: Getty Images