A ritka betegséggel küzdő Bruce Willis csodásan bánik egyéves unokájával

2024. május 30.
Bruce Willis családja igyekszik minél több időt tölteni a ritka betegséggel küzdő színésszel. Legidősebb lánya azt is elárulta, hogy édesapja milyen csodásan bánik kislányával.
Bruce Willis csodásan bánik az unokájával

Azóta, hogy demenciával diagnosztizálták Bruce Willist, a színész családja igyekszik minden pillanatot megragadni, hogy együtt tölthessék idejüket. Nemrég például a színész 12 éves kislányának születésnapját ünnepelték, március végén pedig édesapjának, vagyis a Die Hard-filmek sztárjának születésnapja alkalmából gyűltek össze. Bruce Willis lánya, Rumer nemrég kislánya, Lou első születésnapja alkalmából egy szívmelengető fotósorozatot osztott meg. A sorozat egyik legmeghatóbb pillanata nem más volt, mint amikor az A-listás színész kezében fogta unokáját. Rumer nemrég azt is elárulta, hogy Bruce egyszerűen csodásan bánik egyéves kislányával. 

„Annyira aranyos. Igazából pont azelőtt találkoztam vele, hogy New Yorkba utaztam volna. Lou még csak nemrég kezdett el járni, és amikor odasétált a nagypapájához, az nagyon édes volt” – mesélte.

Bruce Willis legidősebb lánya, Rumer hozzátette azt is, hogy mindig elkapja a nosztalgia, amikor együtt látja édesapját és kislányát. 

„Ő teljes mértékben lányos apuka. Láttam, hogyan bánik a kishúgaimmal” – mondja, majd így folytatta: „Őszintén szólva, ha együtt látom őket, az mindig felidézi az összes gyerekkori emlékemet, mert nagyszülőnek lenni, azt hiszem, a legjobb dolog.”

Bruce Willisnek összesen 5 lánya van, akik közül Rumer, Scout és Tallulah a legelső, vagyis a Demi Moore-ral való házassága alatt született. Bruce 2009-ben vette feleségül Emma Heming Willist, akivel két kislányt nevelnek. A színészt 2022-ben diagnosztizálták afáziával, majd később demenciával, azóta pedig meglehetősen ellentmondásos információk érkeznek az állapotáról. A nyilvánosságtól visszavonult sztárról leginkább családtagjai, felesége, vagy volt felesége, Demi Moore szoktak információkat megosztani. 

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images