Harry herceg békülni akar? Különös gesztust tett az apja, Károly király irányába!

2024. augusztus 27.
Harry herceg kiadja a Tartalék című memoárjának puha táblás kiadását és valószínűleg a királyi család tagjai fellélegeztek, mikor megtudták, hogy a könyv tartalmát nem frissítik.
Harry herceg könyvét újra kiadják

Sokakat ért hatalmas meglepetésként az, hogy Harry herceg újból megjelenő Tartalék című memoárját nem frissítik, ami szokatlan lépés egy nemzetközi bestsellernél. Illetve a könyv borítóképe is ugyanaz lesz, mint a kemény táblás kiadásé.

A Tartalék először tavaly január 10-én jelent meg, és azonnal szenzációvá vált, több mint hatmillió példányban kelt el nyomtatott és hangoskönyv formában is világszerte. Ezzel Harry herceg memoárja bekerült a Guinness-rekordok Könyvébe, mint minden idők leggyorsabban elkelt ismeretterjesztő könyve.

Ugyanakkor a puha táblás könyv októberi megjelenése ütközik Károly király nagy horderejű fellépésével a Nemzetközösség kormányfőinek találkozóján Szamoán, amin először vett részt trónra lépése óta. A találkozót október 21. és 25. között tartják, Harry herceg könyve október 22-én jelenik meg az Egyesült Államokban, majd két nappal később az Egyesült Királyságban.

Egyesek szerint Harry herceg békejobbot akar nyújtani az apjának azzal, hogy nem frissíti az újból megjelenő könyvét

Egyesek szerint Harry herceg békejobbot akar nyújtani az apjának azzal, hogy nem frissíti az újból megjelenő könyvét

A Tartalék újbóli kiadása újra felborzolhatja a kedélyeket, hiszen számos meglepő dolgot állít benne Harry herceg, köztük azt, hogy Vilmos herceg megragadta a gallérjánál és úgy meglökte, hogy ráesett a kutya etetőtáljára, ami összetört alatta és megvágta.

Továbbá Harry herceg felidézett számos más magánjellegű családi beszélgetést is közte és az apja, illetve a testvére között, és kitért felesége, valamint Katalin hercegné közötti nehézségekre.

Felmerült a kérdés, hogy Harry herceg sok szerzőhöz hasonlóan új fejezettel frissítené-e a puha táblás kiadást, különös tekintettel arra, hogy mennyi minden történt az elmúlt évben. Ezalatt az idő alatt a családi kapcsolatai tovább romlottak, a királynál rákot diagnosztizáltak, ami miatt Harry herceg Londonba utazott, hogy lássa apját alig 30 percre.

Egyesek szerint a családi feszültség elsimítására tett kísérlet az, hogy Harry herceg úgy döntött, nem tesz a könyvéhez egyéb fejezeteket, és így kíván békejobbot nyújtani apjának, Károly királynak.

Forrás: Dailymail, Fotók: Getty Images