Békül a királyi család? Meghan Markle és Harry herceg az Egyesült Királyságban tölthetik a karácsonyt

2024. szeptember 13.
Meghan Markle 2022 óta nem találkozott a brit királyi családdal. Ez Harry herceg nagybátyja, Charles Spencer hagyományos, családi karácsonyi ünnepségre való meghívásának hála megváltozhat.
Meghan Markle Harry herceg brit kiralyi csalad karacsony

A pletykák szerint nem kizárt, hogy Meghan Markle és Harry herceg idén az Egyesült Királyságban töltik a karácsonyi ünnepeket. Sussex hercege és hercegnéje állítólag meghívást kapott, hogy az ünnepi időszakot az Althorp House-ban töltsék Harry nagybátyja, Charles Spencer jóvoltából – állítják a források.

Ha igent mondanak, ez lenne Meghan első nagyobb visszatérése az Egyesült Királyságba azóta, hogy 2022-ben tiszteletét tette a néhai királynő temetésén. A források azonban ellentmondásosak: egyesek szerint a királyi család hagyományos sandringhami karácsonyi ünnepségére szóló meghívó még nem landolt a Meghan és Harry postaládájában. És még ha meg is érkezne, akkor is kicsi az esélye, hogy a pár igennel válaszolna. Ezzel szemben Harry és Meghan egyik közeli ismerőse így nyilatkozott: „Charles Spencer meghívta Harryt, Meghant és a gyerekeket karácsonyra Althorpba, azt viszont korai lenne megmondani, hogy elfogadják-e. Az ajánlat mindenesetre adott, innentől rajtuk múlik.”

Harry herceg és Meghan Markle legutóbbi nyilvános megjelenésén Kolumibában, az Escuela Tambores de Cabildo iskolában augusztusban

Harry herceg és Meghan Markle legutóbbi nyilvános megjelenésén Kolumbiában, az Escuela Tambores de Cabildo iskolában augusztusban

Mivel Meghan Markle 2022 óta nem találkozott a királyi családdal, a meghívás, és persze annak elfogadása kifejezetten figyelemre méltó fejlemény lenne Sussex hercegnéje és a királyi család kapcsolatában. Harry és Meghan 2018 óta nem járt a család hagyományos karácsonyi ünnepségén Sandringhamben, és feltűnően hiányoztak a balmorali nyári találkozóról is.

Harry herceg állítólag nemrégiben tett látogatást az Althorp House-ban, a Spencer család ősi otthonában és néhai édesanyja végső nyughelyén. A herceg, aki a jövő héten tölti be a 40. születésnapját, augusztus 28-án részt vett Lord Robert Fellowes temetésén Norfolkban. Harry herceg váratlanul jelent meg a szertartáson, és a feltételezések szerint a northamptonshire-i Althorp birtokon szállt meg. Bátyja, Vilmos herceg is jelen volt a temetésen, de szemtanúk szerint a két testvér távolságot tartott, és külön ültek a St Mary’s templom hátsó részében.

Forrás: Mirror, fotó: Getty Images