Szívfacsaró oka van annak, miért pont ezt a ruhát választotta Meghan Markle a kis Lilibet születésnapjára

2024. június 04.
Hároméves lett Lilibet, és ahogy az lenni szokott, hatalmas bulit csaptak a szülei. A jeles alkalomból kifolyólag meglepő érdekesség derült ki a kis hercegnő első születésnapjával kapcsolatban.
Szívfacsaró oka van annak, miért pont ezt a ruhát választotta Meghan Markle a kis Lilibetnek a születésnapjára

Harry herceg és Meghan Markle a kaliforniai Montecitóban ünnepelte Lilibet születésnapját a közeli barátokkal és családtagokkal vasárnap. Elő is került a kis hercegnőről az első születésnapján készült kép, amin egy gyönyörű kék színű ruhát visel. A kifinomult ízléséről híres édesanyja, Meghan Markle különösen odafigyelt lánya megjelenésére a nagy napon, így az is elmondható: nem ok nélkül választotta a ruhát.

@marieclairehun

Csak úgy mint a brit királyi családról, Meghan Markle-ről is sokat olvashatunk manapság. A marieclaire.hu-n pedig mindent megtalász a Harry herceg és Meghan körül forgó ügyekről! #meghanmarkle #princeharry #royalfamily

♬ SO FAR AWAY – ZØYA

Meghan Markle Lilibet kék ruháját egy kaliforniai dizájner kollekciójából választotta, aki azért alapította vállalkozását, hogy „támogassa a hátrányos helyzetű nők előrehaladását”, és ez magának az exszínésznőnek is szívügye.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

The Duke and Duchess of Sussex (@archewell_sussex_) által megosztott bejegyzés

Isabel Garreton kaliforniai tervező 30 évvel ezelőtt alapította a cégét, és az volt a célja, hogy röviddel Lilibet születésnapja után befejezi a kereskedést, mivel fokozatosan csökkent a vásárlói száma és egyre veszteségesebb lett az üzlete. Akkor, 2022-ben azt mondta: „A következő hónapban bezárjuk az Isabel Garreton céget, amit több mint 30 évvel ezelőtt alapítottam azzal a céllal, hogy méltó munkalehetőséget biztosítsunk a hátrányos helyzetű nőknek.”

Lilibet első születésnapját az Egyesült királyságban tartották

Lilibet első születésnapjára az Egyesült Királyságban került sor, mikor Harry herceg és Meghan Markle II. Erzsébet királynő platinajubileumát mentek megünnepelni. 

Meghan Markle és Harry herceg különleges pikniket tartott Lilibet első születésnapján 2022. június 4-én. Az eseményt szűk családi és baráti körben rendezték meg a windsori Frogmore Cottage-ban, ahol izgalmas programokkal kedveskedtek a gyerekeknek. A Lilibetről készült fotót akkor hozták nyilvánosságra, amikor a család visszatért az Egyesült Államokba.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Meghan Harry (@meghan_harry_br) által megosztott bejegyzés

Forrás: Mirror, Fotó: Getty Images