Selena Gomez nem lehet terhes – az énekesnő megrázó vallomást tett

2024. szeptember 14.
Selena Gomez elmondta: egészségi állapota miatt soha nem eshet teherbe, ugyanis a várandósság az életét kockáztatná. Az énekesnő azt is elárulta, milyen más opciókban gondolkodik.
Selena Gomez

Amióta Selena Gomez és zenei producer párja, Benny Blanco együtt vannak, valószínűleg sokan izgatottan várják a gólyahírt az énekesnőtől. Egy friss interjúban azonban Selena Gomez elmondta, hogy számára nem opció a várandósság – egészségügyi problémái nem engedik, hogy kihordja saját gyermekét.

Selena Gomez már korábban is őszintén beszélt az egészségével kapcsolatos gondokról: több ízben felhívta például a figyelmet a lupuszra, amely egy krónikus autoimmun betegség. Most a Vanity Fair októberi számában jelent meg vele interjú, ahol Selena Gomez bevallotta, egészségi állapota miatt soha nem eshet teherbe. „Korábban nem beszéltem erről, de sajnos nem eshetek teherbe. Több egészségügyi problémám is van, így egy várandósság az én életemet és a születendő gyermekem életét is kockáztatná. Sok idő kellett hozzá, hogy feldolgozzam és meggyászoljam magamban ezt a hírt.”

A 32 éves énekesnő azt is elmondta, hogy ettől függetlenül nagyon szeretne egy nap édesanyává válni, és hálás érte, hogy a modern orvostudomány már más lehetőségeket is elérhetővé tesz.

Selena Gomez és a gyerekvállalás: más lehetőségekkel élne az énekesnő

A friss interjúban Selena Gomez elárulta, hogy egyelőre az örökbefogadás és a béranyaság is benne van a pakliban – bár beismerte, hogy korábban nem ilyen utakon képzelte el saját szülővé válását. Az énekesnő mindenesetre azt mondta, mára már elfogadta a helyzetét és bár tudja, hogy az ő története „kicsit másképpen alakul majd”, borzasztóan izgatottan várja, hogy édesanya lehessen. Selena Gomez azt is hozzátette, nem számít, hogyan érkezik meg hozzá a gyermeke, a kicsi „mindenképpen az ő kisbabája lesz”.

Selena Gomez korábban állítólag úgy tervezte, hogy 35 éves korában elkezdi a családalapítást, és most, hogy már jó ideje együtt vannak Benny Blancóval (és láthatólag fülig szerelmesek), úgy tűnik, semmi sem akadályozza benne, hogy a terve meg is valósulhasson. A sztár hozzátette, édesanyja, Mandy Teefey is örökbefogadott gyermek volt, és a család borzasztóan hálás érte, hogy így alakult az életük.

Vagyis ha terhes pocakkal nem is fogjuk látni Selena Gomezt, arra minden esély megvan, hogy a nem túl távoli jövőben egy kisbabával a karján jelenik majd meg.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images