Bruce Willis felesége szívmelengető szelfit osztott meg kettejükről – a fél internet elolvadt tőle

2024. október 18.
Bruce Willis felesége nosztalgikus hangulatban volt és megosztott egy régi szelfit, amin együtt pózol a színésszel, mikor még nem árnyékolta be életüket férje betegsége.
Bruce Willis felesége szívmelengető fotót osztott meg

Emma Heming, Bruce Willis felesége megosztott egy régi fotót, amin együtt szelfiznek a férjével. A kép a kapcsolatuk kezdeti szakaszából származik. A digitális fényképezőgéppel készült képen Bruce Willis és felesége egy autó hátsó ülésén lőtték a fotót.

Jól látható a képen, ahogy Bruce Willis felesége imádattal néz a férjére, aki elővette ikonikus, szigorú akcióhős arckifejezését. A Die Hard 69 éves sztárja, aki jelenleg frontotemporális demenciával küzd, igazán jóképűen néz ki a fotón, ami már több, mint 38.000 lájkot kapott.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Emma Heming Willis (@emmahemingwillis) által megosztott bejegyzés

Bruce Willis feleségének képe alá csak úgy özönlenek a kommentek a rajongóktól és persze a rokonoktól is. Bruce Willis 30 éves lánya, Tallulah azt írta a képhez: „Imádom, szeretem.”

Emma Heming és Bruce Willis 2009 óta házasok. A színész 2022-ben intett búcsút Hollywoodnak, mikor kiderült, hogy afáziával küzd, ami a páciens nyelvi képességeinek romlását okozza. Aztán tavaly a családja bejelentette, hogy betegsége „előrehaladott”, és frontotemporális demenciát diagnosztizáltak nála.

Mayo Clinic úgy határozza meg az afáziát, amiben Bruce Willis szenved, mint „olyan állapotot, amely befolyásolja a kommunikációs képességét”, ami „hatással lehet a beszédére, valamint arra, ahogyan ír és megérti a beszélt, valamint írott nyelvet”.

Bruce Willis felesége és gyerekei nem közölték, hogy mi okozta afáziát, aminek számos lehetséges oka lehet. Az állapot fejsérülést vagy szélütést követően fordulhat elő, vagy agydaganat, akár Alzheimer-kór előfutára is lehet.

Forrás: Daily Mail, Fotó: Getty Images