Jennifer Lawrence a vörös szőnyegen mutatta meg gömbölyödő pocakját

2024. október 24.
Csodásan festett a színésznő a vörös szőnyegen. Gyönyörű kismamaként elegáns ruhát választott az estére.
Jennifer Lawrence terhes

Mesésen néz ki a második gyermekét váró Jennifer Lawrence, aki ezúttal a vörös szőnyegen mutatta meg gömbölyödő kismama pocakját.

A színésznő a „Zurawski v. Texas” című dokumentumfilm premierjére érkezett, melynek bemutatójára az AFI Fest 2024 keretében került sor október 23-án, a hollywoodi TCL Chinese Theatre-ben. A film Amanda Zurawski történetét mutatja be, aki a szigorú abortusztörvény következtében csaknem életét vesztette, miután megtagadták tőle a szükséges orvosi ellátást. Jennifer Lawrence vezető producerként áll a produkció mögött, akárcsak Hillary Clinton.

A színésznő elegáns, fehér ingruhában érkezett a bemutatóra

A színésznő elegáns, fehér ingruhában érkezett a bemutatóra

Az eseményen a 34 éves Jennifer Lawrence egy letisztult, elegáns, fehér galléros ingruhát viselt, melyet ejtett válla tett kifinomultan szexivé. Mézszőke tincseit lágy hullámokban viselte, sminkje pedig mesésen visszafogott volt.

Gömbölyödő hasát diszkréten hangsúlyozta a fehér ruhával kontrasztban álló fekete öv, mely tökéletesen idomult a ruha fekete gombjaihoz.

A színésznő menedzsere alig néhány nappal ezelőtt erősítette meg a terhességről szóló híreket, melyek azután láttak napvilágot, hogy Jennifer Lawrence-ről árulkodó fotó készült az utcán. Jennifer már boldog édesanyja egy kétéves kisfiúnak, férjével, Cooke Maroney-val pedig 2019-ben mondták ki egymásnak a boldogító igent, és igyekeznek elkerülni a rivaldafényt.

Ragyogott kismamaként Jennifer Lawrence

Ragyogott kismamaként Jennifer Lawrence

A színésznő ritkán beszél magánéletéről, igyekszik megóvni azt, annyit azonban elárult, hogy számára a családja a legfontosabb. Férjéről pedig így nyilatkozott: „Szerencsére ő a legjobb apa az egész világon”.

Forrás: Hello Magazine, Fotók: GettyImages