Jet lag és másnaposság űző hidratációs szoba? A luxusszállóban még ez is van!

2022. január 01.
Ha valaha olyan szerencsések leszünk, hogy becsekkolhatunk a Los Angeles-i Pendry West Hollywood Hotelbe, nem kell attól tartanunk, hogy a szobánkban kell szenvednünk az időeltolódás okozta jet lagtől vagy éppen a macskajajtól.

Ha megártott a túl sok ünnepi koktél vagy éppen korán neki akar látni valaki az újévi self care fogadalmak beváltásának, a megfelelő hidratáció minden esetben jó kiindulópont. Emiatt alakítanak ki külön hidratációs kezelőszobát egyre több luxusszállóban, így például a Los Angeles-i Pendry West Hollywoodban is, ahol a spakezeléseket egészítették ki további wellnessopciókkal. És még több luxussal természetesen, hiszen abból, mint tudjuk, 2022-ben nem lehet elég. 

A szállodaláncnak 17 helyen van luxusszállója Kaliforniában, ezek közül szinte mindegyikben elérhető a hidratációs kezelés a regenerálódni vágyó vendégek számára. Vitamininjekciókkal, intravénás terápiával és hasonló izgalmas, hatékony, ám nem feltétlenül kellemes kezelésekkel igyekeznek minél rövidebbre vágni a közérzetet rontó panaszokat. 

luxusszallo-hidratacios-szoba

Már a szilveszteri partik után elérhető a relaxáció és a másnaposság intravénás kezelése, amivel csökkentik a dehidratációt, helyreállítják a máj működését és enyhítik a hányingert. Mi másra vágyna valaki, ha túl sok volt az ünnepi pezsgő?

A hosszú repülőutak utáni jet lagre is van megoldás a szálloda hidratációs szobájában, szintén intravénásan: az infúzió enyhíti a koncentrációzavart, fáradtságérzetet, stresszt, dehidratációt és izomfájdalmakat. 

Ha pedig csak 2022-t a legjobb bőrben akarja kezdeni valaki, a bőr egészségét célzó – szintén infúziós – kezelésre érdemes bejelentkeznie. Az ajánlások szerint belülről hidratál, csökkenti az aknés gyulladásokat és a bőr természetes ragyogását fokozza a kúra. 

Vitamininjekciókra elég beugrani a hidratációs szobába, ezek közül frissítő, immunerősítő antioxidáns injekciók és boldogságérzetet fokozó szerotonin- és dopamininjekciókat is kérhetünk. 

Ha valami nagyon extrára vágyunk, a 895 dolláros infúzióra is benevezhetünk, amit nikotinamid-adenin-dinukleotidnak neveznek, és az öregedés hatásait csökkenti, valamint javítja a szellemi képességet. A többi intravénás kezelés ára ennek töredéke, már 250 dollárért hozzájuthatunk, ha arra járunk.

Forrás: Travel + Leisure Fotó: Instagram/Pendry West Hollywood

Olvass tovább!