Ízbomba fillérekből: fokhagymás tészta pikáns morzsával Karakteres ízek és izgalmas textúrák keverednek ebben az egyszerű és nagyszerű tésztaételben, amit nemcsak villámgyorsan, de tényleg fillérekből elkészíthetünk.
A legfinomabb tárkonyos csirkeraguleves – recept A tárkonyos csirkeraguleves egy örök kedvenc, ezzel a magyaros fogással bárkit le lehet venni a lábáról. Ezen a héten Hering András, a Nosalty főszerkesztője hozta el a klasszikus receptjét.
Te is főzhetsz űrnövényekből a magyar DIY étteremben Aki szívesen néz sci-fi sorozatokat, esetleg mindig is vágyott az űrbe, vagy kipróbálná a Földön túli életet, az most egy lépéssel közelebb került az álmaihoz.
Mennyeien krémes sült krumplis karfiolleves Most a legkrémesebb karfiolleves receptjét hoztuk el nektek, amit a sütőben sült krumpli tesz igazán karakteressé és jóízűvé!
Paradicsomos káposzta rántás nélkül – egy recept, ami elfedteti a rossz gyerekkori emlékeket Ha annak idején téged is kirázott a hideg az iskolai, mindent is rántással felturbózott ebédektől, akkor eljött az idő, hogy leszámolj a menzás traumákkal.
„Csaló” tavaszi tekercs pofonegyszerűen Tisóczki Aliz vegán dietetikus megmutatja, hogyan dobhatjuk össze otthon ezt a gazdagon töltött finomságot – méghozzá egy ügyes trükk segítségével!
Zseniális TikTok-trükkel lesz mennyei a brokkoli! Felejtsd el a párolt brokkolit vagy a brokkolikrémlevest – ezzel a TikTok-trükkel a brokkoli a kedvenc ropogtatnivalód lehet!
Tejfölös fejtettbab-leves, ha magyaros, mégis könnyed ízekre vágysz Amikor a magyaros, házias ízvilág egy könnyed nyárvégi levesben ölt testet - Hering András, a Nosalty főszerkesztője ezen a héten egy igazi nyárzáró ebéd receptjét hozta el nekünk.
Sfogliatelle, a pofonegyszerű nápolyi édesség Próbáljátok ki ezt a szégyentelenül egyszerű és szuperül variálható olasz süteményt, ami nem véletlenül lett Nápoly egyik kedvence.
Lasagneleves, egy olasz klasszikus újragondolva Ha te is imádsz kísérletezni, a Nosalty különleges receptjét muszáj lesz kipróbálnod. Készíts lasagnét leves formájában!
Cukkinilecsó, a legfinomabb nyárzáró fogás Ha unod már a hagyományos lecsót, vagy egy kis kísérletezésre vágynál, itt az idő, hogy megismerkedj a cukkinis változatával.
Torta di mele, avagy az olaszok almás pitéje Bloggerünk, Tisóczki Aliz ezúttal az olaszos almás pite, azaz a torta di mele receptjét hozta el nektek – természetesen vegán verzióban.
Kiadós és szaftos pásztorpite sajtos krumplipürével – recept! Ha egy igazán kiadós ebédre vágysz, kalandozz el kicsit angol gasztronómiában. A Nosalty ezennel a sajtos krumplipürével készült húsos pásztorpite receptjét hozta el nekünk.
Eddig rosszul készítetted a rántottát Rántottát mindenki tud csinálni... Vagy mégsem? Egy amerikai sztárséf elárulta azt a titkos hozzávalót, amivel a kedvenc reggelidet könnyedén felturbózhatod!
Pofonegyszerű mazsolás Garibaldi keksz Ropogós keksz percek alatt, alig néhány hozzávalóból? A válasz a Garibaldi keksz, amit bloggerünk, Tisóczki Aliz ezúttal vegán verzióban készít el.
Így készíthetsz igazi barista jegeskávét otthon! Ha egy tökéletes jegeskávéra vágyunk, nyugodtan felejtsük el a környékbeli kávézókat – mi magunk is simán meg tudjuk csinálni otthon! Mutatjuk, hogyan.