Nicole Kidman és ritkán látott férje teljesen megfeledkeztek magukról a párizsi olimpián

2024. július 29.
A hétvégén lencsevégre kapták Nicole Kidmant ritkán látott családjával, amint egészen megfeledkezve magukról, lelkesen szurkoltak egy ausztrál gördeszkásnak.
Nicole Kidman és Keith Urban a párizsi olimpián szurkoltak

Nicole Kidman és Keith Urban feszülten nézték, ahogy a 14 éves ausztrál gördeszkás, Chloe Covell versenyzett a párizsi olimpián vasárnap.  Természetesen a pár lányai sem maradtak ki a szórakozásból, és a helyszínen volt Sunday Rose (16) és Faith Margaret (13) is. 

Keith Urban egy fekete-fehér virágmintás inget viselt, Nicole Kidman pedig egy elegáns fehér blúzt egy fekete csíkos blézer alatt. Egy sima fehér baseballsapkával és egy fekete napszemüveggel egy kis lezserséget kölcsönzött a szettjének.

A büszke ausztrálok, Nicole Kidman és Keith Urban végig elmerültek az esemény izgalmában, és egy ponton talpra ugrottak, hogy hangosan lelkesítsék az ausztrál gördeszkás reménységet. A pár szemmel láthatóan fantasztikusan érezte magát, és boldogan ujjongtak a telt házas tömeggel együtt.

Nicole Kidman és férje, Keith Urban lelkesen szurkoltak a párizsi olimpián

Nicole Kidman és férje, Keith Urban lelkesen szurkoltak a párizsi olimpián

Végül a 14 éves lány az utolsó helyen végzett a vasárnapi körben a Párizs központjában található Concorde gördeszkaparkban, és egy ponton sírva fakadt, amikor többször is elesett. A japán Coco Yoshizawa nyerte az aranyérmet 272,75-ös összpontszámával, megelőzve honfitársa, Liz Akama 265,95-ét.

Az eredmény miatti csalódottság Nicole Kidman és Keith Urban arcán is látszott, akik érthető módon az ausztrál győzelemben reménykedtek.

Nicole Kidmannek a BMX banditákban játszott szerepének köszönhetően nem idegen az extrém sport világa, bár lehet, manapság már nem vállalkozna olyan mutatványokra, mint az 1983-as filmben. 

@marieclairehun

Nicole Kidman egy elegáns, magasabb szintre emelt pucérruhában mágnesként vonzotta a tekinteteket legújabb filmje premierjén.✨ #nicolekidman #fashion #divat

♬ Shootout (Sped Up) – Izzamuzzic & Julien Marchal

Forrás: Daily Mail, Fotók: Getty Images