Palvin Barbi leopárdmintás ruháját látván kinyílnak a pénztárcák

2024. augusztus 06.
Palvin Barbi az Instagram-oldalán mutatta meg a legújabb kampányfotóit. A magyar szupermodell az Anthropologie divatmárka őszi kollekciójának arca lett és lélegzetelállító leopárdmintás ruháját szinte biztosan el fogják kapkodni.
Palvin Barbi leopárdmintás ruhája lesz az ősz sláger darabja

Ahogy arról mi is írtunk, a leopárdminta örök kedvenc, ami túlél minden korszak- és stílusváltást. 2024-ben még mindig az egyik legdivatosabb mintának számít, és ezt Palvin Barbi is bebizonyította!

Palvin Barbi mindig is gondoskodik arról, hogy rajongóit friss képekkel lássa. A legújabb galériájában fantasztikus kampányfotókat találhatunk. Palvin Barbi lett az Anthropologie divatmárka őszi kollekciójának egyik arca. Barbit látván meg is jön az embernek a kedve az őszi ruhatára felfrissítéséhez! Ám az egyik legszembetűnőbb darab, amit visel, és ami minden bizonnyal rövid időn belül el fog fogyni, az a leopárdmintás ruhája. Pörgess bele a galériába!

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Anthropologie (@anthropologie) által megosztott bejegyzés

Az A-vonalú szexi leopárdmintás ruhához Palvin Barbi fehér tornacipőt párosított és egy fekete hajsállal tette tökéletessé a megjelenését. Még egy videó is készült róla ebben a szettben, amint New York utcáit járja. Az Anthropologie oldalán azt írják, hogy a lágy esésű ruha minden testtípushoz tökéletes és csizmával párosítva is fantasztikus, és garantált a stílusos, trendi megjelenés.

Érdemes végignézni Palvin Barbi képeit, ha ötleteket keresünk az őszi gardróbfrissítéshez, mivel a leopárdmintás ruhán kívül egy bézs színű ballonkabátban is pózolt egy virágüzletben, valamint egy hihetetlenül szexi fodros fekete ruhában ment kutyákat sétáltatni. De vigyázat, mert a modell videóit látva még akár egy New York-i kiruccanáshoz is megjöhet az ember kedve!

Bár Palvin Barbi szemmel láthatóan élvezi a fotózásokat és a mindig pezsgő New Yorkot, ám nincs könnyű dolga, hiszen a sajtó folyamatosan a házasságával kapcsolatos pletykáktól hangos. Először tavasszal kaptak szárnyra a pletykák, hogy gond lehet Barbi és Dylan Sprouse házasságában. Többen is azt állították, hogy a fiatal férj egy influenszer lányt fűzögetett egy cannes-i bulin. De nem is olyan régen Palvin Barbi megosztott egy képet, amin forró csókot ad Dylannek, azt üzenve a világnak: 100%-ban megbízik a férjében.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés

Forrás: Instagram, Fotó: Getty Images