10 Szűz csillagjegy körömminta: mindig tökéletes

2024. szeptember 08.
A Szűz csillagjegy személyiségjegyeit, a kíváncsiságot és tökéletességre való törekvést vihetjük át a manikűrünkbe ezekkel a körömmintákkal. Az állatövi jegy inspirálta körömfestés egyszerre látványos, mégis szofisztikált, annak ellenére, hogy mindig maximalista.
Szűz csillagjegy körömminta
  • A Szűz szezonban (augusztus 22. – szeptember 22.) mutassuk meg az állatövi jegy jellemzőit a manikűrünkben is!
  • Ezek a körömminták a nyárutó és a kora ősz jegyében egyszerre éteriek és tökéletesek, pont mint a Szűz csillagjegy szülöttei.
  • A Szűz szezon az asztrológiában arra sarkall, hogy kilépjünk a komfortzónánkból, akár ezekkel a körömmintákkal is!

A Szűz jegyében köszöntjük az őszt, mutassuk meg a manikűrünkben is az állatövi jegy legfőbb személyiségvonásait, mely tökéletesen illeszkedik az évszakváltáshoz. Ez a szezon az asztrológiában ugyanis a legjobb időszak arra, hogy kilépjünk a megszokott keretek közül, és kipróbáljunk valami újat!

A barna, zöld és zafír árnyalatok mind illeszkednek a Szűz jegyéhez, bár különböző okokból. Ami a Szűz csillagjegy manikűrjét illeti, ezek tökéletesen őszi árnyalatok is. Néhány a Szűz körömminták közül minden valószínűség szerint szakembert igényel, hogy elkészítse, ám akad bőven olyan is közöttük, amellyel mi is megpróbálkozhatunk otthon.

Ez a 10 legszebb körömminta a Szűz jegyében

1. Mutassuk meg a horoszkópunkat!

Ha a Szűz jegyében születtünk (augusztus 22. – szeptember 22.), akár a körömmintákban is megmutathatjuk mindenkinek ezt a különböző asztrológiai szimbólumokkal és csillagrajzokkal. Legyünk büszkék rá, hogy az állatövi jegyhez tartozunk!

2. Zafír drágakő körmök

A Szűz jegyének köve a zafír. Készítsünk olyan manikűrt, amit ez a drágakő inspirált! Pont olyan ragyogó és tökéletes, mint ami a Szűz jegy szülötteit boldoggá teszi. Ha egészen közelről nézzük, pont olyan, mintha az egész galaxis ott lenne a körmünkön, így még jobban illeszkedik az asztrológia tematikához ez a körömfestés.

3. Menő barna körmök

A Szűz csillagjegy inspirálta barna körömminta cseppet sem unalmas

A Szűz csillagjegy inspirálta barna körömminta cseppet sem unalmas

A barna a Szűz jegyének egyik alapszíne. Ráadásul cseppet sem unalmas, ahogy azt a körömminta is mutatja. Egészen látványos manikűrt alkothatunk a Szűz jegyében a barna különböző árnyalataival, ami ráadásul az őszi hangulatot is megalapozza.

4. Színes francia körmök, ahogy a Szűz szereti

A francia manikűr sosem megy ki a divatból. Ez nem jelenti azt, hogy a Szűz jegyében ne turbózhatnánk fel kicsit ezt a klasszikus körömfestést, ha már a komfortzónánkból való kilépésre ideális ez az időszak. A végeredmény ugyanolyan elegáns és szofisztikált, csak egy kicsit látványosabb és egyedibb körömminta.

5. Valódi őszi körmök a Szűz jegyében

A Szűz jegyében egy narancs manikűr tökéletes választás

A Szűz jegyében egy narancs manikűr tökéletes választás

Ha egy színt kellene mondanunk, ami igazán őszi, az a narancs lenne, pont mint a sütőtök. A Szűz csillagjegy vibráló személyiségét is remekül kifejezi ez a szín, így a narancs csillogó, fényes változata igazán jó választás az őszi manikűrünkhöz ebben a Szűz szezonban.

6. Óceánkék körmök

A kék a Szűz jegyének másik tónusa. Ám nemcsak a zafír, hanem az óceán is végtelen kékségéről és mélységéről híres. Pontosan ezt a hatást imitálhatjuk a Szűz csillagjegy óceánkék körömmintájával is.

7. Arany manikűr

A Szűz csillagjegyben az arany manikűr sokkal visszafogottabb, mint az Oroszlánnál

A Szűz csillagjegyben az arany manikűr sokkal visszafogottabb, mint az Oroszlánnál

Nem csak az Oroszlán csillagjegy szülöttei szeretik az aranyat. Ám a Szűz jegyében inkább a rózsaszínesebb rose gold árnyalat az, ami igazán ideális körömszín. Ezt díszíthetjük is, ám önmagában is tökéletes egy ilyen manikűr az állatövi jegy időszakában.

8. Mélykék és csillámok

A Szűz csillagjegy perfekcionizmusát fejezi ki a szofisztikált kék körömfestés néhány kristállyal

A Szűz csillagjegy perfekcionizmusát fejezi ki a szofisztikált kék körömfestés néhány kristállyal

Ha visszafogott manikűrt szeretnénk, a Szűz jegyében a sötétkék szín tökéletes választás. Még tökéletesebb a végeredmény, ha feldobjuk néhány kristállyal és csillámmal a körmünket. Hiszen a Szűz köztudottan perfekcionista, így mindig magasra emeli a lécet, még a manikűrnél is!

9. Kora őszi inspiráció

Az ősz közelebb visz az elemekhez: föld, víz, szél, tűz. Pont ezt fejezi ki ez a Szűz jegyében készült körömminta. Több szín kavarog a manikűrben, pont mint a lehullott, színes falevelek szeptemberben.

10. Sárgulunk az irigységtől

A vajsárga körmöket a Szűz jegyében is imádjuk

A vajsárga körmöket a Szűz jegyében is imádjuk

A Szűz csillagjegy egyik rossz tulajdonsága, hogy hajlamos az irigységre. Ha ezt az állatövi jegy inspirálta vajsárga manikűrt választjuk, ezúttal nem nekünk lesz okunk irigykedni. Mások nézik majd a mi körmünket féltékenyen.

Fotó: Getty Images, Unsplash