2025-ös hajtrendek: 4 inspiráló frizura a divathetekről

2024. szeptember 24.
A divat és a szépség számos pontján meríthetünk inspirációt a világszerte megtartott divathetek alkalmával, ezekből válogattunk össze a 2025-ös hajtrendeknek megfelelő kedvenceinket.
2025-hajtrendek

A Fashion Weekek, vagyis a divathetek során bemutatkozó kollekciók, frizurák, sminkek mellett az érdeklődő, sokszor szakmai közönség outfitje, frizurája is lehet inspirációs forrás. Ezúttal a világ különbözői pontjain megrendezett divathetek street style szekciójából, a következő szezon trendjeit előrejelző frizurái közül válogattunk. Figyelem, a 2025-ös hajtrendek között játékos és klasszikus frizurák is feltűnnek, többnyire egy kis modern csavarral.

1. Rövid bob

2025-hajtrendek

2025 hajtrendjei között Továbbra is verhetetlen lesz a rövid bob, amely az egyszerűséget és a némi eleganciát egyszerre kereső nők számára tökéletes választás. Ezen a téren a francia stílus uralja az utcákat, elegáns és minimalista formában.

Tarkó copf és selyemszalagok

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by 𝚟𝚊𝚕𝚎𝚗𝚝𝚒𝚗𝚊 𝚟𝚊𝚕𝚍𝚒𝚗𝚘𝚌𝚒 📸 (@walnutsvalley)

Továbbra sem tudunk ráunni a minimalizmusra, ami 2025 hajtrendjei között is vezető trend marad. Koppenhága utcáin nagyot ment a selyemszalaggal feldíszített, tarkón rögzített fonat is. Ezt a stílust több nagyváros divatmániásai is átvették világszerte, egy kis extra fűszert csempészve a street style megjelenésekbe.

Giga hajgumi és konty

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by 𝚟𝚊𝚕𝚎𝚗𝚝𝚒𝚗𝚊 𝚟𝚊𝚕𝚍𝚒𝚗𝚘𝚌𝚒 📸 (@walnutsvalley)

Az XXL-es hajgumik konty kíséretében szintén kötelező elemei a 2025-ös hajtrendeknek. Színtől mintától függően lehet kreatív, extrém, de egy-egy klasszikus megjelenésű hajgumis konty akár egy üzleties külsőhöz is passzolhat.

Hullám hullám hátán

2025-hajtrendek

Szintén a 2025 hajtrendjeit erősítik a hullámos frizurák, lehetőleg minél természetesebb kivitelezéssel. A következő szezonban a puha, természetes hullámokba kunkorodó frizurák légies, szélfútta összhatással fognak tarolni. Az idei divatheteken street style kategóriában abszolút kiemelkedőek voltak.

Forrás: MarieClaire.rs, fotó: Getty Images