3 őrült szexi tavaszi haj Milánó utcáiról

2024. február 28.
Három szexi és kifejezetten rafinált tavaszi frizurát emelünk ki az idei őszi-téli milánói divathét street style szekciójából. Következzen 3 izgalmas tavaszi haj, azoknak, akik épp inspirációt keresnek.
szexi-tavaszi-haj.

A milánói divathét egyre izmosabb szeletet követel ki magának a fashion weekek sorában. Persze nem csodálkozunk ezen, hiszen rengeteg luxus divatmárka olasz alapítású. Miuccia Prada, Bottega Veneta, Guggi, Giorgio Armani, és még hosszan sorolhatnánk azokat a brandeket amelynek divatbemutatóit kifejezetten örömmel követnénk mi is. Nem csak a Front row-ban ülve, hanem akár az ajtóban állva is – belesve az aktuális divat-, nem mellesleg smink- és hajtrendekbe is ötleteket lopva, akár egy küszöbön álló hajvágáshoz vagy frizuraváltáshoz is.

Hírességek szexi tavaszi hajinspirációi

A New York-i és a párizsi divathetek nyomában egész szorosan ott áll az olasz divathét is, ahova ma már egyre több híresség tartja fontosnak ellátogatni akár a tengerentúlról is. Ott „tömegelt” idén, az őszi-téli kollekciós bemutatókon Salma Hayek, Daisy Edgar-Jones, Solange Knowles, Julia Garner, Hunter Schafer és Emma Watson is, csak hogy egy egészen karcsú listát említsünk. Mi azonban ezúttal nem a hírességekre, hanem a street style szekció nagyágyúira voltunk kíváncsiak, akik gyakran sokkal élethűbben visszatükrözik az aktuális trendeket – így a szexi tavaszi hajválasztást is –, mint a sokszor a saját vagy éppen szponzoraik ruháit viselő vagy frizuratéren kevésbé bevállalós hírességek.

Következzenek a street style kategórián belüli kedvenc tavaszi hajaink az idei őszi-téli milánói divathétről.

1. Lara Cosima Henckel von Donnersmarck

szexi-tavaszi-haj
szexi-tavaszi-haj
A kékvérű influenszer frizurája a topon van, rafinált, mégis szofisztikált szexi tavaszi haj, amely mégis egy kicsit kikacsint a vamp irányzatok fele. Pompás karcos hatást nyújt, főleg hátulról, mintha mi magunk vágtuk volna avatatlan, metszőollóval felszerelt kezekkel, míg elölről elaltat az elegáns, sokkal kevésbé rakoncátlan vonalvezetésével. Lara Cosima tavaszi hajának hűvös szőke árnyalata gyönyörű kontrasztot nyújtott a fekete outfitjével. Azért a smink is érdemel is egy erős tapsot, igazi Gen Z-s, a „kevesebb több” vonalon mozgó alkotás. nude hatású ajkakkal, finom szemfókusszal.

2. Heart Evangelista

szexi-tavaszi-haj
A Love Marie Payawal Ongpauco nével, a Fülöp-szigeteken született színésznő olyan pompás, a 90-es évek topmodell korszakát idéző lookkal érkezett az olasz divathétre, hogy nehéz lett volna nem kiszúrni a tömegből. A szögegyenes bobos hajvégződést megtörő, szexi tavaszi haja az egyik legkellemesebb, legtökéletesebb példa arra, hogy miért is lehet extra nőies egy rövidebb haj. Mindezt tonnányi fény, hajvasaló, vagy éppen göndörített tincsek nélkül – lazán és természetesen.

3. Jordanna Maia

szexi-tavaszi-hajHa nagyon egyszerűen szeretnénk fogalmazni, maradhatnánk abban, hogy a brazil divatikon idén az olasz divathéten frizuratéren „megmutatta, hogy mitől is döglik a légy”. Dús, dögösen leomló, rezesen csillogó fürtjei bármelyik régi nagy olasz mozifilm kockáin megállnák a helyüket. Egyszerre drámai és nőiesen szexi tavaszi hajválasztás, aminek csak további fűszert ad az oldalválaszték, és az egyik oldalon a fül mögé szorosan lefésült haj.

Fotó: Getty Images