Tüneményes videót osztott meg Paris Hilton a másfél éves kisfiáról

2024. szeptember 23.
A 43 éves Paris Hilton nemrég imádnivaló videót posztolt az Instagramján, amelyben 20 hónapos kisfiával, Phoenixszel labdázik.
Paris Hilton kisfia cuki videó

 „A szívem mindennap elolvad az én kis angyalomtól” – kommentálta a videót az örökösnő. A klipben Phoenix tüneményesen kuncog, miközben egy nagy rózsaszín labdát dobált oda-vissza édesanyjával, aki a közös játékot a nappalijában örökítette meg.

A kétgyermekes anyuka ezután a kamera a szoba sarkára irányította a kamerát, ahol 10 hónapos kislánya, London a padlón ült játékokkal körülvéve. Hilton és férje, Carter Reum 2023-ban béranyával fogadták két gyermeküket, Phoenixet és Londont.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Paris Hilton (@parishilton) által megosztott bejegyzés

 

Paris Hilton pár nappal korábban egy másik videót is megosztott Phoenixről, aki egy rózsaszín napszemüvegben parádézott. Hilton azzal viccelődött, úgy néz ki így, mint egy kisababa-Elton John, és meg is jelölte az énekes Instagram-fiókját.

Phoenix-ről lerí, hogy egy igazi boldog és eleven kisfiú. És persze egy kis csibészség sem hiányzik belőle, amint a videó végén egy „Bye-bye”-jal az ajtó felé veszi az irányt, és elkezdi magára csukni, miközben a rózsaszín napszemüveg mögül azért továbbra is kikukucskál az édesanyjára egy huncut mosollyal.

Hilton nemrég elárulta, hogy Phoenix nemcsak anyukája stílusáért rajong, de a zenéjéért is. Hilton elárulta Infinite Icon című albumának szeptember 6-i megjelenése után, hogy fia imádja az új lemezét. „Amikor a Stay Young-ot éneklem, Phoenix mindig elképesztően belelkesül és táncolni kezd. London pedig az Adoerd-ért van oda.”

Amikor még Phoenix kisebb volt, Paris Hilton már akkor is szívesen osztott meg képeket és videókat imádott kisfiáról. A netezők egy része azonban kegyetlenül bánt vele, kisfiát a külsejéért csúfolták. Szerencsére Paris Hilton rajongói mellett maga az örökösnő is a fia védelmébe kelt, mondván: „A kisangyalom egészséges. És igen, természetesen járt már orvosnál, csak nagy agya van.”

Forrás: People, fotó: Getty Images