Ezeket a férfiakat szerette a ma 57 éves Julia Roberts – egyik exét az oltárnál hagyta faképnél

2024. október 28.
A színésznő gazdag szerelmi életéből lazán készülhetne egy romantikus-vígjáték. Mindjárt meg is érted, miért, amint megismered Julia Roberts exeit!
Julia Roberts exei: az egyiket faképnél hagyta az oltárnál
  • Julia Roberts 1967. október 28-án született a Georgia állambeli Smyrnában.
  • A színésznő több mint 20 éve Daniel Moder felesége.
  • Megmutatjuk azokat a férfiakat, akiknek a férje előtt már sikerült egyszer meghódítania Julia Robertset.

Julia Roberts ma ünnepli 57. születésnapját. Milliók rajonganak érte a 90-es évek óta, hiszen számos kiváló romantikus-vígjátékban és drámában szerepelt, amelyek közül jó néhány mára kultikus filmnek számít.

Ugyanakkor kevesen tudják, hogy Julia Robertsnek meglehetősen drámaian alakult a szerelmi élete, amit csak tovább nehezített az, hogy állandóan a reflektorfényben állt, így gyakran volt hangos a sajtó szakításaitól és új nagy szerelmeitől. Mára viszont rátalált a szerelem és 2002 óta boldog házasságban él Daniel Moderrel, akitől az ikrei születtek, Hazel és Phinnaeus, valamint a fia, Henry.

Lássuk, kik voltak Julia Roberts exei, akikkel drámaian alakult a kapcsolata:

1. Liam Neeson

1987-ben járunk. Julia Roberts alig 19 évesen szerepelt élete egyik első filmjében, a Gördülő kavicsokban Liam Neeson mellett. Bár a film nem aratott sikert, az akkor 35 éves Liam Neeson és a 19 éves Julia Roberts egymásba gabalyodtak. Egy ideig jártak, és néhányan azt állították, hogy még össze is költöztek. Soha nem derült ki, hogy mikor és miért vetettek véget a kapcsolatuknak.

Julia Roberts egyik exe Liam Neeson

Julia Roberts egyik exe Liam Neeson

2. Dylan McDermott

1988-ban Julia Roberts szerepelt az Acélmagnóliákban, és a filmben Dylan McDermott alakította a férjét. A pár még az évben randizni kezdett. Közel két évig voltak együtt és állítólag még el is jegyezték egymást. Azonban Julia Roberts 1990-ben véget vetett a románcnak, mielőtt lehetőségük nyílt volna kimondani a boldogító igent.

Julia Roberts és exe Dylan McDermott

Julia Roberts és exe Dylan McDermott

3. Kiefer Sutherland és Jason Patric

Julia Roberts exei közé tartozik Kiefer Sutherland is, akivel az Egyenesen át című film forgatásán ismerkedett meg. A férfi akkoriban vált el Camelia Kath színésznőtől, Julia Roberts pedig felbontotta az eljegyzését. Eléggé felgyorsultak náluk a dolgok, mert egy év után már házasodni készültek. Mindazonáltal néhány nappal az esküvőjük előtt a pár publicistája közös nyilatkozatot adott ki, amiben kijelentette: lemondták az esküvőt.

Most jön a csavar: az esküvő napján látták Julia Robertset, amint egy színésztársával – és Kiefer Sutherland legjobb barátjával – Jason Patric-kel ebédel, akivel nem sokkal az esküvő lefújása után össze is jöttek és leléptek Írországba. Később az is kiderült, hogy állítólag Kiefer Sutherlandnek viszonya volt egy go-go táncosnővel.

Julia Roberts és exe Kiefer Sutherland

Julia Roberts és exe Kiefer Sutherland

4. Lyle Lovett

1992-ben szerepelt Julia Robert szerepelt A játékos című filmben, Lyle Lovett country-sztár mellett, aki mára az exférje lett. 1993 júniusában kezdtek randizni, és alig három héttel később úgy döntöttek, hogy összeházasodnak. Egy idő után azonban nem mentek zökkenőmentesen a dolgok a páros számára, akikkel túl sokat foglalkozott a média.

Továbbá a karrierjük miatt Julia Roberts és Lyle Lovett gyakran voltak távol egymástól. Végül közel két év együttlét után a pár 1995-ben elvált.

Julia Roberts és exe Lyle Lovett

Julia Roberts és exe Lyle Lovett

5. Benjamin Bratt

1997-ben Julia Roberts találkozott Benjamin Bratt-tel egy manhattani étteremben, New Yorkban. Hamar egymásra találtak, ám a színésznő új kapcsolata megint hatalmas médiavisszhangot kapott. A pár négy év után, 2001 júniusában szakított. Benjamin Bratt volt Julia Roberts utolsó exe, hiszen utána ismerkedett élete nagy szerelmével, Daniel Moderrel.

Julia Roberts és exe Benjamin Bratt

Julia Roberts és exe Benjamin Bratt

Forrás: Marie Claire Australia, Fotók: Getty Images