Tökéletes páros: midiszoknya vastag pulóverrel

2019. november 15.
Midiszoknyák sokaságából válogathattunk a nyári évszakban, ez azonban ősszel és télen sincs másképpen! Hol lenge anyagú darabok, hol vastagabb műbőr és szövetszoknyák csábítanak minket izgalmas szettek viselésére.

Tévhit, hogy a magasabb derekú szoknyák csak szűk felsőkkel, blúzokkal, karcsúsított ingekkel állják meg a helyüket! Mivel itt a hűvös idő, így előkerülnek a kötött, vastag pulóverek, melyeket bizony nemcsak farmerekkel párosíthatunk, hanem a kedvenc midinkkel is. Érdemes a szoknya fazonjához mérten szűkebb vagy bővebb pulcsit választanunk.

Ha egy A-vonalú szoknyára esik a választásunk, akkor a hozzá párosított darab mindenképp egy szűk, rövid pulóver legyen, akár crop vagy húzott aljjal. Az már a mi döntésünk, hogy feldobjuk-e egy övvel vagy csak szimplán megtartjuk az outfit egyszerű nagyszerűségét. Természetesen a crop kiadások remekül mutatnak szűk fazonnal is, de ebben az esetben már a bővebb, izgalmas textúrájú darabokat is illeszthetünk hozzájuk.

Ha nem szeretnénk teljesen eltakarni karcsú derekunkat, akkor ajánlott a pulcsi egy részét bedugni a szoknyába, hogy valamennyi megvillanjon a csipőnkből, így megmutatva, hogy bár bő a pulóverünk, formáink azért megvannak alatta… A pulcsi-betűrés mellett okos kiegészítők lehetnek az övtáskák is: így szintén kiemelhetjük keskeny derekunkat.

 

8 fotó megtekintése

Fotó: Profimedia