5 alkalom, amikor Sarolta hercegnő összeöltözött az anyukájával

2021. május 14.
Sarolta hercegnő, aki május elején lett 6 éves, kicsi korától kezdve gyakran visel olyan ruhát, mint az anyukája, Katalin hercegné. Nézd meg ezeket az anya-lánya szetteket, amelyekben mindketten csodásan mutatnak.

Sarolta hercegnő több hivatalos rendezvényen és kötetlen programon vett már részt úgy, hogy összeöltözött az anyukájával, Katalin hercegnével. Szinte mindegy, milyen eseményre voltak hivatalosak, amikor anya-lánya szettet viseltek, mindenkinek elrabolták a szívét.

Az angol királyi család tagjai, Kate és Charlotte összeöltözött

Vilmos herceg és családja a 2017-es hamburgi látogatás során – a gyerekek legnagyobb örömére – közelebbről is megszemlélt néhány helikoptert. A hercegi pár németországi kiruccanásának ez volt az utolsó állomása, ebből az alkalomból Katalin és Sarolta hercegnő is mályvaszínű ruhát öltött magára.

Az angol királyi család tagjai, Kate és Charlotte összeöltözött

Ez az imádnivaló kép 2018. május 19-én, Harry herceg és a Meghan Markle esküvőjén készült a Szent György-kápolna lépcsőjén. A nagy nap alkalmából mindketten hosszabb, fehér színű ruhát és virágos fejdíszt viseltek, kiengedett hajjal. Katalin hercegné csokrát olyan virágokból kötötték, amilyenek az akkor 3 éves Sarolta hercegnő haját díszítették.

Katalin hercegné es Sarolta hercegnő összeöltözött
2 fotó megtekintése

2018 júniusában az angol királyi család színe-java megjelent a Buckingham-palota erkélyén, hogy figyelemmel kísérje az évenként megrendezett zászlós díszszemlét (eredeti nevén Trooping The Colour) és az ahhoz kapcsolódó légi parádét. Bár Erzsébet királynő születésnapját április 21-én ünnepelik, hivatalosan ezzel a rendezvénnyel köszöntik az uralkodónőt, vagyis igazán fontos eseménynek számít a család életében. Ebből az alkalomból Katalin és Sarolta is világoskék ruhát öltött magára, ahogy az ünnepelt, a büszke nagymama is.

Az angol királyi család tagjai, Kate és Charlotte összeöltözött
2 fotó megtekintése

2019 karácsonyán, a King’s Lynn-i Mária Magdolna-templom előtt várta a királyi család az ünnepi szertartást. Kabátjuk szabásvonala merőben hasonló, és a színösszeállítást sem bízták a véletlenre: Sarolta hercegnő zöld kabátjával azonos árnyalatú kalapot és táskát viselt Katalin hercegné, sőt a kabátja alól kikandikáló ruhája és cipője színe is megegyezik a lánya kabátjáéval.

Az angol királyi család tagjai, Kate és Charlotte összeöltözött

Tavaly áprilisban, Londonban a koronavírussal folytatott küzdelem frontvonalában tevékenykedők munkáját köszönt meg Vilmos herceg, Katalin hercegné és a gyerekek: György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg. Sarolta és anyukája kék alapon apró virágmintás ruhát viselt, ami mindkettőjüknek remekül állt.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?