Károly király ezeket a különleges ajándékokat adja idén karácsonykor

2022. november 25. |

Ezen a téren is a királynő nyomdokaiba lép.

Ahogy közeledik a karácsony, és mindenkinek azon jár az esze, hogy milyen ajándékokkal lepje meg szeretteit az ünnepek alkalmából. A szeptemberben elhunyt királynő minden évben követte a hagyományt, amelyet apjától, VI. Györgytől tanult, és nem kivétel ez alól Károly király sem, aki idén az ajándékozás terén is édesanyja, II. Erzsébet nyomdokaiba lép.

karoly-kiraly-kulonleges-ajandek-karacsony

Az uralkodó karácsonyfákkal ajándékozza meg munkatársait a család windsori birtokáról, ahonnan korábban olyan ikonikus helyszínekre állították ki a fenyőket, mint a westminsteri apátság vagy a Szent Pál-székesegyház.

A személyzet, a postahivatal és a palota rendőrsége állítólag minden évben kapott egy üdvözlőkártyát is a királynőtől, ami az elmaradhatatlan karácsonyi puding mellé jár, amit a királynő állítólag a Tescóban vásárolt. De II. Erzsébet nemcsak az alkalmazottainak és a nevezetességeknek, hanem Sandringham templomainak és iskoláinak is küldött fákat, a helyi jótékonysági szervezeteknek pedig pénzt adományozott.

Forrás: Marie Claire UK, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!

Napi üzenet péntek – 2022. 11. 25.

Napi üzenet péntek – 2022. 11. 25.

Napi inspirációs rovatunk rövid motivációval ajándékoz meg minden reggel és lendületet ad az új nap kihívásaihoz. Hiszen minden nap új esély a sikerhez!

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok