Az 5 legbénább ruhaválasztás a sztároktól 2023-ban

2023. december 30.
Habos-babos rózsaszín, alkalomhoz nem illő tűzpiros estélyi és Scooby-Doo look – ezek voltak 2023 legnagyobb ruhabakijai sztároktól.

Pete Davidson

Pete Davidson a MET-gálán

Pete Davidson a Met-gálán

Nem sok olyan celebrendezvény van, ahova a humorista megfelelő outfitben érkezik – az idei Met-gála azonban minden bizonnyal alulmúlta az eddigieket. Az idei Met-gála dress code-ja a „Karl emlékére” elnevezést kapta, tehát olyan ruhákban kellett megjelenni, ami egy kicsit is emlékeztet Karl Lagerfeldre. Ha a világhírű divattervező meglátta volna Pete Davidson szettjét, nem valószínű, hogy a stílusosság jutott volna eszébe. A kalapja és a kesztyűje értelmezhetetlen, a kabátja alá felvett felső pedig egyszerűen nem oda való. 

Kylie Jenner

Kylie Jenner a MET-gálán

Kylie Jenner a Met-gálán

Szintén a Met-gálán történt a reality-sztár ruhabakija: neki persze minden IS jól áll, de az est dress code-jához egyáltalán nem illett ez a Ferrari-piros ruha, ami ráadásul Kylie-nak akár egy hétköznapi darab is lehetne, egyáltalán nem hagyott mély nyomot bennünk. 

Halle Berry

Halle Berry a Vanity Fair partin

Halle Berry a Vanity Fair partin

Abban mindannyian egyetérthetünk, hogy Halle Berry gyönyörű nő, ám a ruhaválasztásai sokszor hagynak kívánnivalót maguk után. Így történt ez az idei Oscar-gála Vanity Fair partiján is, ahol az 57 éves színésznő egy fekete miniruhát viselt, ami bár kihangsúlyozta izmos lábait, viszont elveszett benne a csodás alakja, ez pedig egyből előnytelenné tette a szettet. 

Lizzo

Lizzo a londoni koncertjén

Lizzo a londoni koncertjén

A nemrég zaklatási botrányba keveredett énekesnő-dalszerző az egyik koncertjén bújt egy értelmezhetetlen ruhába. Vele azért viszonylag gyakran megesik egy-egy ruhabaki, de ez a rózsaszín kreálmány viszi a prímet, ráadásul a hátából kinyúló hatalmas ruhadarab még balesetveszélyesnek is látszik. Főleg úgy, hogy Lizzo eléggé sokat mozog a színpadon, ez pedig könnyen kibillentheti az egyensúlyából.

Maya Hawke

Maya Hawke Cannes-ban

Maya Hawke Cannes-ban

Valljuk be, a fiatal színésznő cannes-i szettjében lenne potenciál, de a fehér csizma és a kék kesztyű elviszi egy kicsit Scooby Doo-s irányba az outfitjét. A ruhához választott ékszer és a frizura pedig már-már komikus. 

Fotó: Getty Images