Miley Cyrus lett a pucérruhák koronázatlan királynője

2024. február 12.
Nem meglepő, hogy a vörös szőnyegen végigvonuló sztárokon gyönyörű és rendkívül bevállalós ruhákat láthatunk. Ez alól a 2024-es Grammy-díj-átadó sem volt kivétel, ahol Miley Cyrus a pucérruhák koronázatlan királynője lett.
Miley Cyrus pucérruha

Nem olyan régen rendezték meg a 66. Grammy-díjátadót. A zeneipar legrangosabb eseményének vörös szőnyegén pedig, ahogyan az általában lenni szokott, idén is látványos és merész ruhákban vonultak végig a sztárok. Paris Jackson ruháját például látványos kivágások díszítették, Dua Lipa fémes megjelenést választott, Doja Cat Miley Cyrushoz hasonlóan pedig szintén pucérruhában mutatta meg alakját, egy kivétellel: Miley egy teljesen új szintre emelte megjelenését.

Az énekesnő élő bizonyítékként szolgált arra vonatkozóan, hogy nagyot lehet tarolni akkor, ha egy fontos eseményen öt különböző, és rendkívül látványos szettben jelenik meg az ember. 

Ez volt az első alkalom, hogy Miley Cyrus Grammy-díjat nyert szóló popelőadó kategóriában, és az eseménynek az énekesnő láthatóan meg is adta a módját. Miley már az évek során bebizonyította, hogy nem retten vissza attól, ha „enyhén” kivágott vagy alig takaró ruhakölteményeket kell viselnie, most viszont a pucérruhák koronázatlan királynője lett. 

1. Miley Cyrus biztosítótűből álló pucérruhája

Miley Cyrus pucérruhája

Miley Cyrus pucérruhája

Miley Cyrus első szettje a legendás brit divattervező, John Galliano által készített Maison Margiela couture meztelen ruha volt. Elsőre talán nem tűnik fel, azonban a ruha mindössze néhány biztosítótűből formázott mintából állt, színes gyöngyökkel díszítve. Megjelenését egy Margiela Tabis cipővel egészítették ki.

2. Miley Cyrus fekete csillogós overallja

Miley Cyrus egy fekete csillogós ruhában vette át a Grammy-díjat

Miley Cyrus egy fekete csillogós ruhában vette át a Grammy-díjat

Mielőtt még a résztvevők jobban szemügyre vehették volna a bonyolultan elrendezett biztosítótűket, az énekesnő gyorsan át is öltözött, hiszen elnyerte a neki járó elismerést. A színpadra már egy karcsú, fekete, csillogó, magas nyakú ruhában érkezett. Az átváltozása szinte hihetetlen, hiszen Miley volt az első, aki átvehette a díjat. Ez azt jelenti, hogy vélhetően pár perce volt a drasztikus átalakulásra. 

3. Miley Cyrus szexi bodyja

Miley Cyrus ezüst ruhájában vélhetően Tina Turner előtt tisztelgett

Miley Cyrus ezüst ruhájában vélhetően Tina Turner előtt tisztelgett

Nem sokkal később Miley Cyrus újra a színpadra lépett, hogy elénekelje egyik közkedvelt slágerét, a Flowerst. Az énekesnő ezúttal sem okozott csalódást, hiszen az előadás alkalmával ismét egy újabb énjét mutatta meg a közönségnek. A fellépéshez ezúttal a márka 2002-es őszi/téli kollekciójából egy vintage Bob Mackie rojtos bodyt választott, melyet pántos De Beers ékszerek díszítettek. A nézők úgy vélték, hogy a megjelenésével Tina Turner előtt tiszteleg.

4. Miley Cyrus csipkés pucérruhája

Miley Cyrus fekete csipkés body-ja

Miley Cyrus fekete csipkés bodyja

Más előadóművészek vélhetően már ennyivel letudták volna a ruhacserét, de Miley átalakulása ekkor még csak a felénél tartott. Fellépése után egy átlátszó, szexi csipkés puccérruhát viselt, amit egy csillogó öv és egy drámai, fekete tollas vállkendő díszített. 

5. Miley Cyrus kivágott ruhája

Miley Cyrus Gucci-ruhája

Miley Cyrus Gucci ruhája

Utolsó fellépésére a Plastic Hearts énekesnője egy csillogó, félvállas Gucci ruhába öltözött, amelynek kivágása csak jóval a csípője felett állt meg. A ruha egy csomó réz flitterből készült, amitől az énekesnő még jobban ragyogott. Ugyan Miley szettjei valóban lélegzetelállítóak voltak, azonban közel sem lett volna ilyen hatásos a megjelenése, ha ő maga nem ragyog úgy, ahogyan azt tette egész este – még akkor is, ha oroszlánfrizurája megosztotta az internetet. 

Forrás: Marie Claire Fotó: Getty Images