Miley Cyrus ’80-as éveket idéző oroszlánfrizuráján kiakadt az internet

2024. február 05.
Miley Cyrus lángra lobbantotta a közösségi médiát merész vörös szőnyeges megjelenésével és hatalmas oroszlánfrizurájával a 2024-es Grammy-díjátadón.
Miley Cyrus Grammy 2024

Miley Cyrus ismét felkavarta az álló vizet. Ezúttal mindenki az énekesnő meglepő frizura választásáról beszél. A 31 éves Miley Cyrus önmagához hűen drámai megjelenést választott a 2024-es Grammy díjátadóra: egy Maison Margiela által készített átlátszó, aranyszínű, hálós ruhában és Christian Louboutin magas sarkúban jelent meg, és a szettjét egy ’80-as éveket idéző frizurával egészítette ki. 

Miley Cyrus drámai megjelenést választott a 2024-es Grammy díjátadóra

Miley Cyrus drámai megjelenést választott a 2024-es Grammy díjátadóra

Miley Cyrus oroszlánhaja igencsak megosztotta az internetet. Sokan Margaret Thatcher egykori brit miniszterelnök híres hullámaihoz hasonlították, amelyet annak idején gyakran gúnyoltak, mert túlságosan merevnek és beállítottnak tűnt.

 

„Mi történt Miley Cyrus hajával?” – tette fel a kérdést az X-en (korábbi Twitter) egy felhasználó, míg valaki más azzal viccelődött, hogy az énekesnő  egymaga próbálja visszahozni a ’80-as évek frizuradivatját. De hamar ellepték a platformont azok a mémek is, amik Miley Cyrust a ’80-es évekbeli Kurt Russellhez hasonlították. Bár az énekesnő mindig szereti feszegetni a határokat, nem vagyunk biztosak benne, hogy a tegnapi megjelenésével ilyen reakciókra számított.

 

A 2024-es Grammy-díjátadón a zeneipar legfényesebben ragyogó sztárjait díjazták a Los Angeles-i Crypto.com Arénában. Az idei ünnepség házigazdája Trevor Noah volt, és az eseményt élőben lehetett követni a CBS csatornán, illetve annak streaming szolgáltatásán, a Paramount+-on. Idén SZA vezette a jelölések listáját összesen kilenc jelöléssel, köztük az év albumával. Miley Cyrus a tegnapi Grammy-gálán nemcsak a legjobb szóló popelőadásért, de az év legjobb daláért járó elismerést is elnyerte.

Fotó: Getty Images