Zendaya hófehérbe öltözött angyalként tündökölt

2024. március 28.
Zendaya újabb álomszép szettben mutatta meg, hogy nem tud hibázni, ha stílusról van szó: legújabb filmje, a Challengers premierjén hófehérbe öltözve ragyogott.
Zendaya lenyűgözően festett a Dűne által inspirált ruhájában

A Dűne második része után hamarosan mozikba kerül Zendaya másik aktuális nagy dobása, a Challengers is, a Szólíts a nevedent is jegyző Luca Guadagnino új filmje. A filmben Zendaya egy profi teniszezőt alakít, aki forró szerelmi háromszögbe keveredik egy másik sportolóval és annak legjobb barátjával.

Az új mozihoz kapcsolódó premierkörúton Zendaya ismét rendre elképesztő szettekben jelenik meg, még ha ezúttal kicsit visszafogottabb darabokat is választ, mint a Dűne népszerűsítésekor. Nem olyan régen egy csoda szép, magasan felsliccelt zöld estélyiben lehetett látni, ami mintájával utalt a filmre – és nem mellesleg elképesztően állt a karcsú, magas Zendayának.

A film legújabb, sydney-i promóeseményére Zendaya egy egyedi Lacoste szettet választott, ami stílusosan a sportruházatok előtt tiszteleg, persze jó nagy csavarral. A hófehér szett egy ujjatlan crop felsőből és egy magasított derekú extra mini sortból áll, amik bár anyagukban valóban a kényelmes és funkcionális activewear előírásait követik, a felsőrésznél izgalmas berakás teszi nőiessé és stílusossá a szettet. Az outfit legkülönlegesebb része azonban a hosszú, kristályokkal rakott hálós szoknya, ami nemcsak a sportpályákat idézi meg, de Zendaya csodás, hosszú lábait is megmutatja. Valóságos istennőként tündökölt:

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images