Visszafogott elegancia és extravagáns szettek: az öt legjobb Dűne által inspirált outfit

2024. február 22.
Hamarosan a mozikban is debütál a Dűne második része, a színészek pedig megjelenésükkel nemcsak a filmvásznon, de a sajtókörúton is borzolják a kedélyeket. Ezúttal elhoztuk az öt legszembetűnőbb és legvagányabb szettet, amit a szereplők büszkén viseltek.
A Dűne sajtókörútjának legjobb szettjei

A Dűne első részének megjelenése után szinte az egész világ Dűne lázban” égett, ami nem csoda, hiszen már az első film utolsó perce óta alig várjuk a folytatást! A filmre szerencsére már nem kell sokat várni, ugyanis kevesebb mint egy hét múlva, pontosabban február 28-án vetítik a mozikban. Ugyan a film még nem került a vászonra, de a szereplők azonnal ellopták a reflektorfényt a második részt népszerűsítő sajtókörúttal. Zendaya már számtalanszor bebizonyította, hogy a divatvilág egyik koronázatlan királynője, hiszen eddig is tarolt a Dűne által inspirált szettjeivel, de a futurisztikus, és egyben szexi ruhájával vélhetően minden képzeletet felülmúlt, ugyanis a színésznő fotói ellepték a közösségi médiát. Zendaya merész vörös szőnyeges ruhái már nem egyszer repítették a lapok címlapjaira, társával, Timothée Chalamettel karöltve. Ugyan a két főszereplő extravagáns megjelenése minden alkalommal borítékolt, de vajon mi a helyzet a többi szereplővel? Most elhoztunk egy összefoglalót az öt legszembetűnőbb és legvagányabb stílusról, amelyeket a Dűne szereplői büszkén viseltek a sajtókörút alatt. 

1. Zendaya és Timothée Chalamet egyenruhája 

Habár továbbra is imádjuk a színésznő Mugler couture robotruháját és Timothée Bottega Venata szettjét, a páros belopta magát a szívünkbe ezzel az összeállítással. A két főszereplő nemrég Dél-Koreában, pontosabban Szöulban vette a lábáról a közönséget ezekkel az összepasszoló overallokkal. A sajtótájékoztató helyszíne miatt Zendaya és Timothée egy dél-koreai tervező bőr overalljaira esett a választásuk. Annak ellenére, hogy ugyanazt viselték, láthatóan mindketten a saját stílusukra szabták a viselését. Míg a színésznő egy halvány lazac darabban jelent meg, addig Timothée egy púderkék szettben pózolt mellette. Kétségtelen, hogy a páros nagyon komolyan vette megjelenését a sajtókörúton. A színész inkább a dizájnerdarabokra támaszkodott, míg Zendaya szórakoztató formákkal borzolta a kedélyeket.

Zendaya és Timothée Chalamet

Zendaya és Timothée Chalamet

2. Anna Taylor-Joy Dior ruhában 

Anya Taylor-Joy színésznő egy elegáns fehér Dior Couture együttesben lepte meg a londoni rajongókat azzal, hogy részt vett a világpremieren, hiszen ezzel együttesen azt is megerősítette, hogy viszontláthatjuk a filmben. A Dior 27 éves globális nagykövete egy redős selyemruhára terített köpenyt viselt.

Anna Taylor-Joy Dior ruhája a Dűne sajtókörútján

Anna Taylor-Joy Dior ruhája a Dűne sajtókörútján

3. Florence Pugh Maticevskiben

Florence Pugh egy elegáns Maticevski fekete overallban lépett ki a kamerák elé. A Rebecca Corbin-Murray által öltöztetett színésznő lenyűgözően nézett ki a márka 2023-as ősz előtti kollekciójában. Visszafogott eleganciájával belopta magát London szívébe. 

Florence Pugh Maticevskiben

Florence Pugh Maticevskiben

4. Austin Butler egy Gucci szettben

Austin Butler letisztult vonalvezetésű és stílusos megjelenést választott a londoni világpremierre. A színész a Gucci 2024-es őszi/téli kollekciójából egy extra hosszú kabáttal ellátott öltönyt viselt.

Austin Butler Gucci-szettben

Austin Butler Gucci szettben

5. Timothée Chalamet Bottega Venetában

Timothée Chalamet a londoni fotózáson egy egyedi Bottega Veneta gyapjúpulóverben pózolt és nyűgözte le a közönséget. A színész a luxusmárka Fish Scale Wool Pulóverét viselte.

Timothée Chalamet Bottega Venetában

Timothée Chalamet Bottega Venetában

Forrás: The Hollywood Reporter Fotó: Getty Images