Romantika és merészség – Ezek voltak Kirsten Dunst legszebb szettjei

2024. április 03.
Kirsten Dunst stílusában mindig is a nagyon nőies színésznők közé tartozott. A nagy mutatvány, hogy mindezt úgy tudta megcsinálni, hogy közben nem veszített jellegzetes karakteréből.
Kirsten Dunst

Kirsten Dunst továbbra is nagyon erősen árral szemben úszik Hollywoodban. 

A 41 éves színésznő a GQ Magazine-nak adott interjújában beszélt arról, miképp látja most saját maga, a szépség és Hollywood viszonyát. Kirsten Dunst nem töri magát azzal kapcsolatban, hogy mindenáron konzerválja fiatalságát. „Tudom, hogy nem akarom eltorzítani az arcomat, és végül úgy kinézni, mint valami torzszülött. Inkább csak normálisan megöregszem és jó szerepeket választok” – mondta a szépészeti beavatkozások kapcsán.

A Pókember sztárjának nagyon korán, már 20 éves kora környékén bele akartak szólni a külseje alakításába. Egy producer elvitte fogorvoshoz, hogy fogszabályzással kiegyenesítsék a védjegyévé vált fogait, ám Kirsten Dunst nem ment bele a dologba. „Nemet mondtam, én szeretem a fogaimat” – tette hozzá egyszerűen.

Az Oscar-díj jelölt Kristen Dunst a Pókember premierjén nem engedett beleszólást a megjelenésébe, és egy goth stílusú szettben jelent meg a bemutatón: „Valószínűleg annak örültek volna, ha úgy nézek ki, mint egy normális, szexi fiatal lány, aki sokkal szélesebb közönséget tud megszólítani és több embert vonz be a moziba… Hát, én sosem voltam ez a lány.”

Bár sokan akarták Kirsten Dunstot befolyásolni külsejével kapcsolatban, szerencsére korai találkozása Sofia Coppola rendezővel hatalmas megerősítés volt számára. Az Öngyilkos szüzeket is rendező Coppola ugyanis akkor is szépnek és vagánynak látta a színésznőt, amikor neki ezt nehéz volt észrevennie önmagán. Ez a megerősítés azóta is védi őt a hollywoodi fiatalságkergető őrülettől.

Összegyűjtöttünk most néhányat Kirsten Dunst legemlékezetesebb vörös szőnyeges szettjeiből.

Kirsten Dunst Rodarte stílusa

Ha van két szó, ami a legtömörebben leírja Kirsten Dunst stílusát, az a Rodarte és a romantika. A színésznő jó barátságot ápol a Rodarte márka két vezetőjével, Kate és Laura Mulleavyvel, így biztos lehet benne, hogy náluk mindig jó kezekben van.

Kirsten Dunst Rodarte stílusa

Kirsten Dunst Rodarte stílusa

Kirsten Dunst old Hollywood glamour stílusa

A 2018-as Emmy-díjátadóra a színésznő egy mélyen dekoltált Schiaparelli ruhában idézte meg a régi hollywoodi ragyogást férje, Jesse Plemons oldalán.

Kirsten Dunst old Hollywood glamour stílusa

Kirsten Dunst old Hollywood glamour stílusa

Kirsten Dunst maximalista romantikus stílusa

Ilyen az, amikor Kirsten Dunst teljesen szabadon engedi a benne élő romantikus tündérlányt. A Woodshock című 2017-es film premierjére választotta ezt a ruhát, amelyet szintén a Rodarte készített neki.

Kirsten Dunst romantikus stílusa

Kirsten Dunst romantikus stílusa

Kirsten Dunst Dior stílusa

A 2017-es Oscar-gála idejére egy kicsit búcsút intett a romantikának, és ebben a letisztult, szexi és egyben elegáns 1952-es vintage Dior ruhában jelent meg.

Kirsten Dunst Dior stílusa

Kirsten Dunst Dior stílusa

Kirsten Dunst Gucci stílusa

A 2016-os cannes-i filmfesztiválra Kirsten Dunst ezt csodás Gucci szettet választotta. A púderrózsaszín organzából készült ruhát hatalmas, gyöngyökkel kivarrt vörös kaméliák teszik extrán emlékezetessé.

Kirsten Dunst Gucci stílusa

Kirsten Dunst Gucci stílusa

Forrás: wmagazine         Fotó: Getty Images