Kirsten Dunst frufruja kész időutazás 2012-be

2024. január 20.
A divat örökös körforgását vagy azt bizonyítja Kirsten Dunst újra felelevenített 2012-es frufruja, hogy ezt a frizurát egyszerűen nem lehet megunni?
Kirsten Dunst frufru
  • A frufru örök, de melyiket válasszuk?
  • Kirsten Dunst úgy tűnik, nem tud elszakadni a már 2012-ben is viselt frufrujától.
  • Könnyed és laza frufru, ami tökéletes választás hétköznapokra és elegáns szettekhez egyaránt.

Emlékszünk még 2012-re? Imádtuk a féloldalas, laza frufrut és a felül összefogott hajat. Kirsten Dunst is nosztalgiázott egy kicsit, és hasonló frufruval jelent meg a Palm Springs-i Nemzetközi Filmfesztiválon. 

Masni és frufru

Kirsten Dunst korábban sem volt az a színésznő, aki gyakran kísérletezett volna a különböző frizurákkal. Az utóbbi években viszont nem nagyon láttuk frufruval. Ezért is figyeltünk fel rá, hogy legutóbbi vörös szőnyeges megjelenésével megidézte 2012-es frizurastílusát. 

Továbbra is szőke tincseit lazán félig összefogva rögzítette egy fekete masnival. (A masni továbbra is hatalmas divat, nagyon sok híresség visel kisebb-nagyobb masnit a hajában az utóbbi egy évben.) Ami a legizgalmasabb azonban, hogy egy tincset szabadon hagyott a hajából, és abszolút keresetlenül oldalfrufrunak rendezte el, ami lágyan keretezi Kirsten Dunst arcát.

Finomabb frufru, mint tíz éve

Kirsten Dunst frufrujának 2012-es változata

Kirsten Dunst frufrujának 2012-es változata

Azért van különbség Kirsten Dunst 2024-es oldalfrufruja és a tíz-egynéhány évvel ezelőtti változat között. A 2010-es években a frufru sokkal erőteljesebb, masszívabb, tömörebb hatású volt.

A modern oldalfrufru éppen csak leheletnyi, mint egy tollpihe, mégis karakteressé teszi a frizurát és viselőjének arcát. Legyen szó bármelyikről, Kirsten Dunstnak mindkettő jól áll! Bár a 2012-ben az oldalfrufruhoz viselt fonatokat azért kicsit hiányoljuk.

Forrás: Allure, fotó: Getty Images