Évek óta visszavonult, de a stílusa örök – ezek voltak Cameron Diaz legjobb szettjei

2024. március 25.
Cameron Diazt utoljára 2014-ben láthattuk képernyőn, ráadásul gyermekei születése óta vörös szőnyeges eseményen is csak ritkán bukkant fel. Most azonban egy kis nosztalgia gyanánt elhoztuk a színésznő legjobb ruha-összeállításait.
Ezek voltak Cameron Diaz legjobb ruha összeállításai

Felrobbant az internet, miután Cameron Diaz nemrég bejelentette: titokban másodszor is anyuka lett. A színésznő és párja, Benji Madden az Instagramon jelentették be, hogy megszületett második gyermekük. Cameron Diaz már egy jó ideje a családnak szenteli életét. Férjével 2015-ben házasodtak össze, első gyermekük pedig 2019-ben született. Diaz az utóbbi években teljes mértékben az anyaságnak szenteli idejét, a színésznő pedig azóta is csak úgy ragyog. Első kislánya születése óta ritkán szerepelt filmben, azonban egy korábbi interjú során úgy nyilatkozott, hogy egyáltalán nem bánta meg döntését. 

Diazt tulajdonképpen 2014-ben láthattuk utoljára kamerák előtt, éppen ezért a különböző vörös szőnyeges eseményeken sem gyakran bukkan fel. Az idei évben bemutatásra kerülő Back in Action című filmben azonban újra viszontláthatjuk majd. Visszavonulása óta Cameron Diaztól inkább lazább outfiteket láthattunk, ennek ellenére, ha vörös szőnyeges csillogásról van szó, mindig tudja, hogy mivel kápráztassa el a közönséget. Egy kis nosztalgia gyanánt most elhoztuk azokat a kedvenc ruha-összeállításainkat, amelyeket az elmúlt évek során láthattunk a színésznőtől.

1. Cameron Diaz fekete miniruhája 

Cameron Diaz fekete miniruhája 

Cameron Diaz fekete miniruhája

A csajok bosszúja Los Angeles-i film premierjén Cameron Diaz egy egyszerű, de mégis feltűnő fekete miniruhában bűvölte el a közönséget. A ruha mély kivágása tökéletes összhangot alkotott az elegáns formával, amelyet remekül kiegészített a színésznő által viselt szolid, harmatos szemsmink és élénk rúzsa. 

2. Cameron Diaz Barbie-ruhája 

Cameron Diaz Barbie-ruhája 

Cameron Diaz Barbie-ruhája

Ugyan a 2023-as évet a Barbie-őrület uralta, éppen ezért, ha rózsaszín outfitről van szó, egyből Margot Robbie jut eszünkbe. Ennek ellenére az elmúlt évtizedek során is előszeretettel öltöztek talpig rózsaszínbe a sztárok, ez pedig Cameron Diaz esetében sem volt másképp. A színésznő a 2009-es Golden Globe-díj átadóján egy rózsaszín, félvállas maxiruhát viselt. Ahogyan azt tőle már megszokhattuk, megjelenését hullámos tincsekkel és lágy sminkkel egészítette ki. 

3. Cameron Diaz flitteres ruhája 

Cameron Diaz flitteres ruhája 

Cameron Diaz flitteres ruhája

Legyen szó nadrágkosztümről, vagy egy habos-babos ruháról, a színésznő mindig remekül kombinálja ezeket a ruhadarabokat, ráadásul sminkjével mindig ügyel arra is, hogy természetes hatást keltsen. Diaz ezt az ikonikus flitteres ruhát a 2010-es Oscar-gálán viselte. A csillogáson kívül a lágy hullámokkal ellátott frizurája, illetve a klasszikus sminkje pedig igazi hollywoodi ragyogást keltett. 

4. A fémes hatást keltő bodycon ruha 

A fémes hatást keltő bodycon ruha 

A fémes hatást keltő bodycon ruha

Cameron Diaz az Oscar-díjátadó után a Vanity Fair által szervezett afterpartyra egy fémes hatású és testre simuló ruhában érkezett. Mondanunk sem kell, hogy a színésznő megjelenését tökéletesen kiegészítette a bevállalós hosszal rendelkező magas sarkúja és tűzpiros rúzsa.

5. Cameron Diaz szaténruhája 

Cameron Diaz szatén ruhája 

Cameron Diaz szaténruhája

Cameron Diaz egy korábbi vörös szőnyeges esemény alkalmával ezt a rózsamintával ellátott szaténruhát viselte. Ez a ruha csinos, merész és elegáns is egyben, amely remekül passzol a sztárhoz. Ez remek példa arra is, hogy szereti megtörni a „hagyományokat”, éppen ezért nem retten el attól, ha egymással ütköző színeket vagy mintákat kell viselnie. 

Forrás: Elle Fotó: Getty Images