Elállt a szavunk Zendaya legújabb teniszezős szettjétől

2024. április 11.
Zendaya ismét bebizonyította, hogy páratlan az ízlése a divat terén: ismét egy tenisz témájú szettel népszerűsíti legújabb filmjét.
Elállt a szavunk Zendaya legújabb teniszezős szettjétől

Zendaya éppen legújabb filmjének bemutatójával, a Challengersszel turnézik a világban. Legutóbb a film londoni premierjén járt, és igyekezett az outfitjével is népszerűsíteni a történetet. Ezúttal egy wimbledoni témájú teniszezős szettet választott a vörös szőnyegre, egészen pontosan egy flitteres Thom Browne ruhát viselt a bemutatón.

A Dűne 27 éves sztárjának ruhája a földig ért, a háta teljesen nyitott volt, hosszú rakott szoknyáját pedig egészen a combjáig érő hasíték díszítette. A teniszing inspirálta felsőrészt Zendaya nyakig begombolta, a derekát egy masni ékesítette, és az egész ruhára apró teniszütőket hímeztek. És ez még nem minden: a szoknyára teniszhálóra emlékeztető részleteket is csempésztek!

Zendaya Wimbledon által inspirált szettje

A szoknya alját a Thom Browne ikonikus piros, fehér és kék logója díszítette. Zendaya egy nagy fehér masnival tette teljessé megjelenését, amit szőkére festett és fonott lófarokba kötött frizurájába illesztett. Mindezek mellé merész, piros rúzst, fehér magas sarkút, gyémánt karkötőt és fülbevalót is viselt.

Zendaya nagyon szereti az outfitjeivel népszerűsíteni legújabb filmjeit. Ezt csinálta a Dűne premierjein is, legutóbb pedig meghúzta a váratlant: a Challengers római premierjére egy teniszlabdával díszített magas sarkúban lépett a vörös szőnyegre.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images