Meghan nem hajlandó teljesíteni Katalin és Vilmos kérését

2024. április 02.
Vilmos herceg és Katalin hercegné szeretne véget vetni a családon belüli viszálynak, de Meghan Markle nem hajlandó teljesíteni a kérésüket.
Meghan nem hajlandó teljesíteni Katalin és Vilmos kérését

Katalin hercegné és Vilmos herceg szeretnének véget vetni a konfliktusoknak, ezért arra kérték Harry herceget és Meghan hercegnét, hogy hozzák el gyermekeiket látogatóba – írja a Mirror. Az Egyesült Államokban élő sussexi hercegi pár nem áll szoros kapcsolatban a királyi családdal, de egy királyi szakértő szerint a trónörökös és felesége ennek ellenére is mindent megtesznek azért, hogy pontot tudjanak tenni a viszály végére.

Harry hercegnek és Meghan Markle-nek feszült a kapcsolata a királyi családdal. Elhidegültek Vilmostól és Katalintól, akik viszont szeretnének ezen változtatni. Az Amerikában élő pár egyáltalán nem áll közel a londoni rokonsághoz, netflixes dokumentum-sorozatukban, valamint az Oprah Winfrey-vel készített interjúban is keményen kritizálták őket.

Tom Quinn királyi szakértő szerint a házaspár felvette a kapcsolatot Sussex hercegével és hercegnéjével, mert nagyon szerették volna, ha Archie herceget és Lilibet hercegnőt elviszik magukkal látogatóba az Egyesült Királyságba. Kérésük nem talált nyitott fülekre, Meghan hercegné ugyanis visszautasította a walesi hercegi pár kívánságát.

Archie és Lilibet Kaliforniában élnek a szüleikkel, és eddig kevés időt töltöttek a királyi család Egyesült Királyságban élő tagjaival. II. Erzsébet platinajubileuma idején a szüleik őket is magukkal vitték Londonba, de a királynő halála előtt már nem tudtak vele többet találkozni. 2022 szeptemberében Harry és Meghan szerették volna magukkal vinni gyermekeiket Londonba, de végül úgy ítélték meg, hogy nem lenne számukra biztonságos az utazás.

Fotó: Getty Images