Harry és Meghan hamarosan visszatérhetnek, és ezt Károlynak köszönhetik

2024. április 11.
Harry és Meghan hamarosan visszatérhetnek az Egyesült Királyságba a gyerekeikkel együtt, és ezt Károly királynak köszönhetik.
Harry és Meghan hamarosan visszatérhetnek, és ezt Károlynak köszönhetik

Harry és Meghan ismét csatlakozhatnak a királyi család Egyesült Királyságban élő tagjaihoz. Mindezt Károly királynak köszönhetik, ugyanis az uralkodó meghívhatja Sussex hercegét és hercegnéjét a nyáron Balmoralba, hogy újra találkozhasson unokáival – árulták el a család forrásai. A rákbetegségben szenvedő uralkodó csak néhány alkalommal látta Archie herceget, aki jövő hónapban lesz 5 éves, Lilibet hercegnővel pedig mindössze csak egyszer találkozott személyesen, méghozzá Erzsébet királynő platinajubileumán 2022 júniusában.

Az uralkodó szeret minden évben elvonulni a család skóciai birtokára, és ilyenkor csatlakozik hozzá a család többi tagja is a testvéreitől kezdve Vilmos hercegig, és a szintén rákbetegséggel küzdő Katalin hercegnéig. A nagy családi összejövetel pedig jó apropót jelentene a teljes újraegyesülésre. „Károly kétségbeesetten szeretné látni a gyerekeket, és békülni szeretne Meghannel és Harryvel. Lehet, hogy úgy érzi, hogy az élet túl rövid. Balmoral valóban tökéletes, pihentető hely egy találkozáshoz. Ha meghívót küld nekik, akkor Harrynek és Meghannak minden bizonnyal bele kellene egyeznie a látogatásba” – fogalmazott a forrás.

Károly békülési szándéka a hírek szerint partnerre találhat kisebbik fiában, ugyanis a 40. életévét hamarosan betöltő Harry is nagyon szeretné rendezni a kapcsolatát apjával. A herceg utoljára akkor járt az Egyesült Királyságban, amikor az uralkodónál februárban a királynál rákot diagnosztizáltak – de ekkor is csak 40 perces audienciára kapott lehetőséget.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images