Meghan Markle „nem akar foglalkozni” Károly király betegségével

2024. február 14.
Károly király rákjának hírére fia, Harry, azonnal Angliába rohant, Meghan viszont „nem akar belefolyni” a dolgokba.
Károly király csak ezzel az egy feltétellel bocsátana meg Harryéknek

Hiába apósának súlyos diagnózisa és sógornője hasi műtétje, Meghan Markle nem akarja betenni a lábát Angliába. Február 5-én jelentette be a Buckingham-palota, hogy III. Károly királyt rákkal diagnosztizálták és megkezdték a kezelését. A hír hallatán Károly fia, Harry herceg azonnal Angliába utazott, hogy apja mellett lehessen, ám Meghan Markle most sem tartott vele.

Károly király a nyilvános bejelentés előtt, telefonon tájékoztatta fiát a hírről, ezután sietett Harry Angliába. Itt a Károly és Harry között lévő, évek óta konfliktusos viszony ellenére sikerült egymással a rákdiagnózishoz képest jó hangulatban beszélniük, így sokan reménykedni kezdtek abban, hogy a Harry és Károly között évek óta húzódó konfliktus feloldódik végre. 

Károly király és Harry herceg igyekszenek megoldani konfliktusukat a rák diagnózis árnyékában

Károly király és Harry herceg igyekszenek megoldani konfliktusukat a rákdiagnózis árnyékában (a fotó egy régebbi rendezvényen készült)

A jelek szerint azonban Meghan nem szeretne részese lenni a megoldási folyamatnak, annak ellenére, hogy a családi konfliktus  kialakulásához lehet, hogy neki is volt némi köze. Harry herceg és Károly király között akkor mérgesedett el igazán a viszony, miután Meghannal együtt bejelentették, hogy visszalépnek a királyi teendők elől és Amerikába költöznek, ahol saját családjukra és boldogulásukra szeretnének koncentrálni.

Belsős hírek szerint Harry érthető módon szeretne minél több időt tölteni a rákbeteg Károly mellett, Meghan azonban egyelőre hajthatatlan. A herceg mindenképp szeretné megoldani a konfliktusokat a családjával, nincs számára más lehetőség, mint a békülés. Úgy azonban extrán nehéz lesz a folyamat, ha felesége és családja között kell majd ingáznia.

Forrás: mirror.co.uk               Fotó: Getty Images