Botrányosan szexi: ezek voltak Megan Fox legdögösebb szettjei

2024. április 23.
Megan Fox extrém, néha egyenesen botrányos szettjeivel gyakran kerül a média figyelmének középpontjába – mutatjuk legizgalmasabb összeállításait.
Megan Fox

Megan Fox a 2007-es Transformers mozival robbant be a köztudatba és vált szinte azonnal szexszimbólummá. Noha Megan Foxnak később még sikerült behúznia néhány jelentősebb filmszerepet – például az új Tini Nindzsa-filmekben – színésznőként valójában sosem igazán sikerült befutnia, és később leginkább botrányai kapcsán vonta magára a média figyelmét.

Megan Fox először 2009-ben kavart vihart Hollywoodban, mikor Hitlerhez hasonlította Michael Bayt, a Transformers rendezőjét. A színésznő azt mondta, igazi rémálom volt a rendezővel dolgozni, a vádakat aztán Bay sem hagyta szó nélkül – ő ostobának és prolinak nevezte Megan Foxot. Később Fox múltjából is előkerültek sötét titkok, kiderült például, hogy a színésznőt korábban bolti lopásért tartóztatták le. Egy idő után aztán leginkább szerelmével, Machine Gun Kellyvel közös, szándékosan polgárpukkasztó gesztusaival sikerült újra reflektorfénybe kerülnie.

Azok, akik nem kedvelik a színésznőt, leginkább feltűnési viszketegségtől szenvedő cicababát látnak benne, rajongói azonban kifejezetten szabad szájú, vagány és bátor sztárnak tartják, aki mindig büszkén vállalja azt, amit gondol. Annyi biztos, hogy Megan Fox személyisége hűen tükröződik stílusában is: legtöbbször szexi, gyakran felforgató, de szinte kivétel nélkül egyedi és izgalmas outfitekben láthatjuk őt. Mutatjuk a legemlékezetesebb szetteket.

Megan Fox legdögösebb szettjei

1. A pucérruha-trend előfutára

Megan Fox már jóval a többi híresség előtt, 2021-ben is büszkén hordta a pucérruhákat, megmutatva alatta tökéletes alakját. Ezt a teljesen átlátszó, csillogó részletekkel feldobott ruhát a 2021-es MTV VMA gálán viselte, ahová Machine Gun Kelly társaságában látogatott el.

Megan-Fox-Machine-Gun-Kelly-vma

2. Megan Fox BSDM-stílusban a Met-gálán

A Met-gálán minden híresség kitesz magáért, ilyenkor szokták a legelegánsabb, legéteribb szetteket magukra varázsolni. Megan Fox azonban itt is hű maradt önmagához és egy tűzforró, BDSM-stílust idéző vörös darabot választott. És persze a Dita von Teese stílus is nagyszerűen állt neki!

megan-fox-met-gála

3. Merész dekoltázsok

Megan Fox szereti megmutatni, amije van, így még az átlátszó darabok mellé is gyakran vállal merész, még többet mutató szabásvonalakat. Nem volt ez másképpen a Sports Illustrated gáláján sem, ahol ezt a vadító fekete darabot viselte.

Megan Fox a Sports Illustrated buliján

4. Megan Fox pucér ragyogása

Ahogy említettük, Megan Fox igazi pucérruha-királynő, de még azon belül is a bevállalósabb fajta. Szexi lookjait gyakran dobja fel színes – például rózsaszín vagy éppen élénk kék – hajjal és látványos kiegészítőkkel, például testékszerekkel vagy statement cipőkkel. Az alábbi szettet idén februárban viselte.

Megan Fox pucérruhában

Forrás: InStyle US Fotó: Getty Images