Párizsba repít a SÉYLI tavaszi, női finomságot hirdető kollekciója

2024. május 04.
Tavasszal a megújulást ünnepeljük, a természetesség pedig hódít mind a divat világában, mind a bőrápolás területén. A SÉYLI és a TökéletesArc most Párizsba kalauzolja a letisztult elegancia híveit, az önazonosság, női finomság kerül a középpontba az öltözködésben és a tavaszi bőrápolási rutinban is.
Párizsba repít a SÉYLI tavaszi, női finomságot hirdető kollekciója

„Idén tavasszal szerettem volna egy csipetnyi Párizst csempészni a SÉYLI ruhatárába és az üzlet hangulatába. Dr. Beke Dórával, aki a TökéletesArc megálmodója, hasonló értékeket képviselünk. Mindketten a francia nőkre (is) jellemző természetességet szeretnénk bemutatni mind a ruhák, mind a bőrápolás területén. Nagyon örülök, hogy ez a két terület most egy esemény keretében összefonódott, ugyanis hiszem, hogy aki jól érzi magát a bőrében, kifelé is sugározza ezt a finomságot, lágy nőiességet. Tavasszal a megújulást ünnepeljük, ami mind az öltözködésünkben, mind a bőrünkön megjelenhet” – mesél mosolyogva Ilyés Dorottya, a SÉYLI tulajdonosa.

A SÉYLI szelekciója folyamatosan változik, idén tavasszal a finom, lágy esésű, nőies szettek kerülnek előtérbe. Így a hétköznapi viselettől az alkalmi outfitekig egy minigardróbot is kialakíthatunk a kollekcióból.

„A hétköznapokban is kiemelten fontos, hogy sikkesek legyünk, így a kínálatban a francia eleganciát hívtam életre. A lezser farmereket szép sifonblúzokkal kombinálhatjuk, emellett idén a tweed is meghatározó. A butik mellett egy újdonságot is létrehoztunk a SÉYLI-ben, amivel az exkluzív követőinknek szeretnénk kedvezni. Időközönként ugyanis Mini Dropokat szervezünk, amelynek keretében online egy mini szelekcióval kedveskedünk a klubtagjainknak” – folytatja Dorka.

„Boldog vagyok, hogy Ilyés Dorka felkért erre a közös kooprodukcióra, mivel a SÉYLI és a TökéletesArc hitvallása kiegészíti egymást, mindketten a természetességet, önazonosságot képviseljük a saját területünkön. Dorkánál megjelenik a női finomság, elegancia és szépség, amire én is törekszem a szakmámban. Közel 10 éve dolgozom az általános bőrgyógyászat mellett az esztétikában és kulcsfontosságúnak tartom a természetes hatóanyagok használatát. A bőrünk tavasszal sokkal jobban ki van téve a napsugarak káros hatásainak, így ilyenkor a fényvédő használata nemcsak esztétikai, hanem egészségügyi szempontból is elsődleges” – kezdi Dr. Beke Dóra, bőrgyógyász, kozmetológus.

Manapság a retinolsavat igazi Szent Grálként emlegetik, de a hámlasztás helyett a tél végével érdemes inkább magas antioxidánstartalmú krémeket vagy szérumokat használni. Főként a nagyvárosban élő nők esetében kifejezetten fontos ez, hiszen a környezeti stressz jelentősen tudja károsítani a bőrt, pigmentációt, szürkés hatást, kisebb ráncokat előidézve.

„A C-vitaminban, E-vitaminban gazdag termékek megóvják a bőrünk egészségét. Nem szükséges sok lépésből álló rutin, én az egyszerűség híve vagyok, ugyanis minél több krémet kenünk az arcunkra, annál nagyobb valószínűséggel lép fel irritatív reakció. Rohamosan fejlődik a skincare és beépül az emberek gondolkodásába, de tartsuk szem előtt, hogy a kevesebb több. Ha választunk egy bőrtípusunkhoz passzoló lemosót, egy szuper nappali krémet és fényvédőt, máris sokat tettünk a bőrünkért. Este érdemes lemosni, tonizálni az arcunkat, feltenni egy hidratáló szérumot vagy glikolsavat, ezzel is hozzájárulunk egészségünkhöz. 2023-2024 egyik legnagyobb újítása pedig a fátyolmaszk, amely szépen feltöltik a bőrt” – teszi hozzá Dóra.

Forrás: Just Creative, Fotó: Dombóvári Judit