Divatkörkép: Kylie Jenner lélegzetelállító Met-gála ruhái

2024. április 24.
Kylie Jenner azon kevés ember közé tartozik, aki 2016 óta rendszeres vendége az ikonikus Met-gálának. Most kiválogattuk nektek a legjobb szettjeit!
Kylie Jenner

Kylie Jenner fiatal kora ellenére valódi Met-gála veteránnak számít. A valóságshow-szereplőből kinőtt üzletasszony bár még mindig csak 26 éves, de Kylie Jenner már 2016 óta rendszeres meghívottja a nagy presztízsű rendezvénynek.

Sokan felhúzták a szemöldöküket, hogy az akkor még csak 19 éves Kylie Jenner mivel érdemelte ki azt a megtiszteltetést, hogy meghívják a vacsorára, erre hivatalos válasz azóta sem érkezett. Ugyanakkor a rendezvény fő szervezője, Anna Wintour a jelek szerint nem bánta meg 8 évvel ezelőtti döntését, hiszen Kylie Jenner azóta is minden évben a meghívottak között szerepel, és megjelenését tekintve mindig nagyon kitesz magáért.

Kylie Jenner sokszor felhívta magára a divatvilág figyelmét bátor döntéseivel. A képen egy Schiaparelli ruhában látható.

Kylie Jenner sokszor felhívta magára a divatvilág figyelmét bátor döntéseivel. A képen egy Schiaparelli ruhában látható

A Met-gálát 1948 óta tartják, hagyományosan május első hétfőjén. Célja a Metropolitan Museum of Arts kosztümrészlege számára történő adománygyűjtés, amelyen eleinte 50 dollárért vásárolt vacsorajegyekkel lehetett részt venni.

1995 óta Anna Wintour, a Vouge magazin főszerkesztője a gála fő szervezője és mindenható ura. Az ő döntésén múlik, hogy kik azok a kortárs világban ismert és elismert sztárok, akik különböző művészeti ágak képviselőjeként részt vehetnek a csillogó rendezvényen.

A 2024-es Met-gálát május 6-án fogják tartani. Címe magyarul valami ilyesmi: „Csipkerózsikák – A divat újbóli ébredése” a dresscode pedig: „The Garden of Time” – azaz az Idő kertje.

Kíváncsian várjuk, Kylie Jenner milyen szereléssel fog előrukkolni a rendezvényre, de addig is hoztunk egy válogatást eddigi legjobb Met-gálás szettjeiből!

Kylie Jenner a 2016-os Met-gálán

Ekkor, 19 évesen szerepelt először a meghívottak listáján Kylie Jenner. Az első gálájára egy ezüstös, kristályokkal és alul rojtokkal díszített Balmain ruhát választott. Akkor Snapchaten így írt a ruháról: „Amikor a ruhádtól vérzel, a lábad pedig belilul a cipőben… de akkor is megérte!” Ekkor a divat a technológia korában volt a rendezvény témája.

Kylie Jenner a 2016-os Met-gálán

Kylie Jenner a 2016-os Met-gálán

Kylie Jenner a 2017-es Met-gálán

2017-ben már rutinosan, de új külsővel jelent meg Kylie Jenner a gálán. A platinaszőke Kleopátra-frizura mellé egy romantikus, hímzett virágokkal borított, szintén rojtos, hálós anyagból készült, piszkos rózsaszín Versace ruhát választott.

Kylie Jenner a 2017-es Met-gálán

Kylie Jenner a 2017-es Met-gálán

Kylie Jenner a 2018-as Met-gálán

A 2018-as Met-gálára kislánya, Stormi születése után mindössze három hónappal érkezett Kylie Jenner. Később egy kisebb bakiról is mesélt az Alexander Wang ruha kapcsán: „Valójában ezen a ruhán nem kéne cipzárnak lennie, de ahogy megpróbáltam belepréselni magam, elszakadt, így nagyjából az ajtón már félig kilépve kellett hozzáadni egy cipzárat. De imádtam!”

Kylie Jenner a 2018-as Met-gálán

Kylie Jenner a 2018-as Met-gálán

Kylie Jenner a 2019-es Met-gálán

A 2019-es évre választotta ki Kylie Jenner az egyik legemlékezetesebb ruhát, amit valaha viselt. A hálós kristályból készült, levehető ujjú, lila strucctollakkal díszített ruhát a Versace divatház álmodta meg Kylie számára, aki még a hajszínét is a különleges szetthez igazította.

Kylie Jenner a 2019-es Met-gálán

Kylie Jenner a 2019-es Met-gálán

Kylie Jenner a 2023-as Met-gálán

Kylie egy letisztult, szexi, egyujjas Haider Ackermann ruhát választott a Karl Lagerfeld előtt tisztelgő 2023-as Met-gálára.

Kylie Jenner a 2023-as Met-gálán

Kylie Jenner a 2023-as Met-gálán

Forrás: lifeandstylemag      Fotó: Getty Images