Vitorlázz el a nyárba a Lilla Sellei Bags új kollekciójával

2024. május 26.
Sokaknak a Balaton jelenti a gyerekkori nyarakat, Séllei Lilla számára viszont a Velencei-tó, hiszen ott töltötte a szünetet a nagyszüleivel. A tervező már régóta szeretett volna egy kifejezetten nyári mintát, de valahogy másképpen, egy vagányabb, a kék-fehér csíkoson túlmutató verzióban. A télen mégis sikerült egyetlen 50x50 centiméteres terülőminta panelba sűrítenie a nyarat.
Vitorlázz el a nyárba a Lilla Sellei Bags új kollekciójával

A kollekció

A Lilla Sellei Bags új kollekciójának mintája egy praktikus sötétkék alapot kapott, azon neonszínű vibráló elemekkel megrajzolt fagylalt, legyező és vitorlás hajó található, ami jól passzol sokféle színű ruhához. Visszafogott, de mégis vagány, olyan minta, ami bírja a gyűrődést a nyári felfedezések alatt a Lilla Sellei táskákon, de jól mutat egy kis nyári ruha kiegészítőjeként is. És akár télen sem kell lecserélni, mert annyira nem lóg ki egyik évszakból sem.

A fotózás

Séllei Lilla semmiképpen sem a Velencei-tó legismertebb strandjain akart fotózni, sokkal inkább egy eldugottabb, különlegesebb helyszínen. A Szúnyog-sziget pont olyan, ami a pákozdi emlékmű lábánál helyezkedik el, és a Lilla Sellei Bags tervezője sokszor járt már erre korábban hajóval, autóval, de még bringával is. A dizájner tudta, itt hétköznap, előszezonban senki nem fogja őket zavarni, nyugodtan alkothatnak, és elég változatos a táj is ahhoz, hogy többféle kép is szülessen, és megmutathassák a táskák többféle arcát is.

5 fotó megtekintése

A stáb:
Hámori Zsófia – fotó
Kesjár-Engel Nóra – styling
Tábori Kyra – haj
Mészáros Emese – smink és modell
Ungváry Róbert – drónvideók