Ezzel az edzéssel tartja magát formában Jennifer Aniston

2024. február 27.
Jennifer Aniston végre elárulta, hogy mi az a három gyakorlat, amivel formában tartja magát. A színésznő az Instagram-oldalán osztotta meg edzéstervét.
Ezzel az edzéssel tartja magát formában Jennifer Aniston

Mindig kíváncsi voltál arra, hogy mitől ilyen tónusos Jennifer Aniston teste? Az Emmy-díjas színésznő végre elárulta, milyen edzéssel tartja magát formában.

A Jóbarátok sztárja három gyakorlatot mutatott meg Instagram-oldalán közzétett videójában, ami segít neki fittnek és egészségesnek maradni. Ahogy a felvételen is látható, az 55 éves színésznő három kedvenc gyakorlatai közé tartozik a hegymászás, a lábemelés és a guggolás, valamint a fekvőtámasz.

Még nézni is kimerítő, nem csoda, hogy Aniston is a földre rogy a szigorú edzés alatt! „Ó istenem… Tudod, vannak azok a napok, amikor egyszerűen nem akarod megtenni. Csak meg kell tenned” – mondja, miközben arccal lefelé fekszik a padlón.

Jennifer Aniston kedvenc edzésformája jelenleg a Pvolve. 2023 júniusa óta működik együtt a fitnesszmárkával, miután évekig kereste a testének megfelelő edzéstervet.

A sztár korábban azt hitte, hogy a 45 perces kardiótól lesz edzett és sportolás közben mindig éreznie kell, hogy égeti a zsírt, de ehelyett csak ő maga égett ki.  Mára ez megváltozott, és Aniston még akkor is átmozgatja a testét, amikor nincs hozzá kedve.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images