Kim Cattrall lehet, hogy mégis visszatér

2022. június 10.
A rajongók szomorúan konstatálták, hogy Kim Cattrall nem bújik ismét Samantha Jones bőrébe a Szex és New York folytatásában, az És egyszer csak… című sorozatban. Úgy tűnik, a színésznő azonban kapható arra, hogy mégis csak visszatérjen Darren Star író univerzumába, csak éppen egy másik sorozatban.

Azt az ajtót végleg bezárta maga mögött Kim Cattrall, amin még visszatérhetne Samantha Jonesként a Szex és New York folytatássorozatába, az És egyszer csak…-ba, ám a producer egy másik projektjében úgy tűnik, szívesen vállal szerepet. Könnyen lehet, hogy Kim Cattrall az Emily In Paris szereplőgárdájához csatlakozik a következő évadban.

kim-cattrall-emily-in-paris

Az éles szemű rajongók már eddig is felfedezhettek átfedéseket a két sorozat között. Az És egyszer csak… kilencedik epizódjában szerepel például William Abadie francia színész, aki az Emily In Parisben Antoine Lambert-t játssza. Nem elrugaszkodott gondolat tehát, hogy Kim Cattrall is felbukkanjon egy Samanthához hasonló karakterként Darren Star legújabb sorozatában.

Arról is Abadie hintett el részleteket, milyen karaktert játszhat majd Kim Cattrall az Emily In Parisben. A cannes-i filmfesztiválon említette meg, hogy nagyon kéri Darren Start, adjon egy szeretőt a karakterének, aki lehetőleg szőke, lehetőleg brit és lehetőleg brilliáns”.

Ha Kim Cattrall korábbi nyilatkozatait nézzük, egyáltalán nem zárkózik el az Emily In Paristől. „Azt hiszem, Darren tökéletesen megragadta a sorozatot. Ez egy fiatal műsor. A fiatalok ötleteiről. A felfedezésről” – mondta a 65 éves Cattrall.

Forrás: Variety Fotó: Getty Images

Olvass tovább!