Meghökkentő ruhákban vonultak a sztárok a Louis Vuitton bemutatóján

2024. június 19.
Párizsban tartották a Louis Vuitton divatház 2025 tavasz/nyári férfi kollekciójának bemutatóját. A rendezvényre csak meghívóval lehetett belépni.
Louis Vuitton ruha

Igazi sztárparádé volt a francia Louis Vuitton férfi kollekciójának bemutatója kedd este Párizsban.  Az 1854-ben alapított Louis Vuitton divatház indulásakor főképp luxusbőröndök, táskák és egyéb bőráruk értékesítésével foglalkozott. Az elmúlt évtizedekben bővült a márka portfóliója ruhákkal, ékszerekkel és más kiegészítőkkel. 

A Louis Vuitton táskák és termékek hihetetlen népszerűségnek örvendenek világszerte, borsos áruk ellenére is. 2006 és 2012 között a Louis Vuitton volt a világ legértékesebb luxusmárkája.

A francia Louis Vuitton cég 50 országban van jelen, közel 460 üzlettel, hogy ki tudja szolgálni a vásárlói igényeket. 

A jövő évi férfi kollekció bemutatója pedig egy igazi sztárparádé volt, ahova a celebek olykor elég meghökkentő szerelésekben látogattak el. 

Sabrina Carpenter a Louis Vuitton bemutatóján

A mindössze 151 cm magas énekesnő, Sabrina Carpenter egy fehér zakóruhára szavazott az estén. Az Espresso című slágerrel hódító Carpenter fekete nyakkendővel egészítette ki a szettjét.

Sabrina Carpenter Louis Vuittonban

Sabrina Carpenter Louis Vuittonban

Alicia Vikander és Michael Fassbender a Louis Vuitton bemutatóján

A nyilvánosságtól visszavonultan élő színészpár, Alicia Vikander és Michael Fassbender is tiszteletüket tették a rendezvényen. A Tomb Raider 35 éves sztárja a kis fekete ruha egy modernizált, csónaknyakú verzióját vette fel, amit egy övvel kötött össze a derekán és bakancs került a lábára a kényelem jegyében. 

A 47 éves Michael Fassbender, akit az X-Men és az új Alien-filmekből ismerhetünk, egy laza barna dzsekit és nadrágot, valamint fehér pólót és tornacipőt választott az estére.

Alicia Vikander és Michael Fassbender Louis Vuittonban

Alicia Vikander és Michael Fassbender Louis Vuittonban

Colman Domingo Louis Vuittonban

Az Euphoria és a Fear The Walking Dead című sorozat 54 éves sztárja, Colman Domingo is ott volt a bemutatón. A divatszakértők nagy kedvence egy „jortban”, azaz egy rakott farmersortban, bordó mellény-zakó kombóban és világosbarna westerncsizmában jelent meg a rendezvényen. Ez a szerelés nem unalmas, az egyszer biztos.

Colman Domingo Louis Vuittonban

Colman Domingo Louis Vuittonban

Omar Sy Louis Vuittonban

Az itthon az Életrevalók és Lupin című filmekkel hatalmas népszerűségnek örvendő Omar Sy feleségével és gyerekeivel ment el a Louis Vuitton bemutatóra és egy biztonságos fekete szettre szavazott az estére.

Omar Sy-t felesége, fia és lánya is elkísérte a Louis Vuitton bemutatójára

Omar Sy-t felesége, fia és lánya is elkísérte a Louis Vuitton bemutatójára

Stormzy és Maya Jama Louis Vuittonban

Ott volt a Louis Vuitton bemutató vendégei között Stormzy, a brit rapper és dalszövegíró, valamint barátnője, Maya Jama TV-s műsorvezető, akit itthon leginkább a Glow Up című Netflixen látható sminkverseny és a Love Island műsorvezetőjeként ismerhetünk. 

Stormzy és Maya Jama tetőtől talpig Louis Vuittonban

Stormzy és Maya Jama tetőtől talpig Louis Vuittonban

Forrás: dailymail    Fotó: Getty Images