Mindenki azt találgatja, vajon Timothée Chalamet újra szingli lett-e

2024. március 08.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet rajongói aggodalmuknak adtak hangot: attól félnek, hogy a szupersztár duó az egyéves románcuk után szakított egymással.
Timothee Chalamet Kylie Jenner szakítás

Timothée Chalamet és Kylie Jenner 2023 januárjában jöhettek össze, ám sokáig remekül sikerült eltitkolni a kapcsolatukat a kíváncsi szemek elől. Mivel a két sztár már korábban is képes volt elbújni a nyilvánosság elől, kérdéses, hogy vajon valóban szakítottak-e (ahogy azt a rajongók sejteni vélik), vagy csak védeni próbálják a magánéletüket.

Kylie Jenner és Timothée Chalamet utoljára idén januárban jelent meg együtt a nyilvánosság előtt, amikor is részt vettek a 81. Golden Globe-gálán a Beverly Hilton Hotelben, és nem titkolva érzéseiket, majd felfalták egymást a kamerák előtt.

Kylie Jenner és Timothée Chalamet utoljára idén januárban jelenet meg együtt

Kylie Jenner és Timothée Chalamet utoljára idén januárban jelent meg együtt

A szakításukról szóló pletykák múlt héten kezdtek terjedni, és a rajongók mostanra szinte biztosak benne, hogy Jenner és Chalamet már nem alkotnak egy párt. A híreszteléseket értelemszerűem az a tény indította el, hogy a sztárpár hónapok óta nem mutatkozott együtt, Kylie Jenner legutóbbi TikTok-videója pedig csak erősítette a rajongók elméletét.

Jenner egy látszólag ártalmatlan videót osztott meg TikTokon a napi rutinjáról, ám a rajongók szerint a sminkmogul szavainak mögöttes jelentése lehet. Kylie Jenner arról beszélt a felvételen, hogy milyen jól boldogul egyedülálló anyaként a két gyerekével, ami közben az egyre bővülő üzleti birodalmát is vezetni tudja.

A fanok szerint a kijelentéseivel Jenner valójában azt jelentette be, hogy már egyedülálló, azaz nincs együtt Timothée Chalamet-val.

 

Ha pedig ez nem lenne elég, Timothée Chalamet viselkedése is okot adott a találgatásokra. A sztárhírekkel és pletykákkal foglalkozó Deuxmoi oldal néhány hete arról számolt be, hogy egy szemtanú látta, amint a színész egy New York-i szórakozóhelyen egy ismeretlen nővel csókolózik.

Fotó: Getty Images