Kylie Jenner Michael Jackson-külsővel sokkolta rajongóit

2024. március 14.
Kylie Jenner friss képei teljesen megdöbbentették rajongóit: a reality-sztár sokak szerint Michael Jacksonra hasonlít rengeteg beavatkozása után.
Kylie Jenner

Bár Kylie Jenner általában dicsérő kommenteket szokott kapni friss fotóira, legújabb megjelenése inkább sokkolta a rajongókat. Az emberek szerint új, tépett long bob frizurájával Kylie Jenner már szinte egy az egyben úgy néz ki, mint a néhai Michael Jackson. „Annie, are you ok, are you ok?” viccelődött az egyik kommentelő, de rengetegen osztották a véleményét – még külön Reddit-fórum is indult a témában.

A Kylie Jenner arca körüli botrány már korábban kirobbant, amikor nyilvánosságra került egy eseményen készült fotó, melyen a reality-sztár arca láthatóan „szétcsúszott”. Nem titok (bár ő maga sokáig tagadta a fillereket, és a mai napig nem ismeri be, hogy kés alá feküdt volna) hogy Kylie Jenner kamaszkora óta radikálisan megváltoztatta az arcát különböző kozmetikai beavatkozásokkal, de mostanra sokak szerint nagy túlzásba esett: innen is a Michael Jacksonnal való párhuzam.

Sokan azt is megjegyezték, megdöbbentő, hogy Kylie Jenner valójában még csak 26 éves, ugyanis jóval idősebbnek néz ki. A legtöbben ezért is a túlzásba vitt beavatkozásokat okolják. Egy kommentelő arra is rávilágított, mennyire szomorú, hogy Kylie Jenner vagyonokat költött külsejére, csak azért, hogy végül az emberek Michael Jacksonhoz hasonlítsák.

Íme az Instagramon látott look, ami a Kylie Jennerre nézve meglehetősen kellemetlen összehasonlítás forrása volt:

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images