Palvin Barbi most a Roberto Cavalli legújabb kampányában tündököl

2024. június 18.
Palvin Barbara ismét egy Roberto Cavalli költeményben tűnt fel. Ezúttal a prominens divatház új kapszulakollekciójának reklámarcaként láthatjuk.
Palvin Barbi most a Roberto Cavalli legújabb kampányában tündököl

A magyar lányok a legszebbek, és ezt a legnagyobb divatházak is tudják. Nem is csoda, hogy a csoda szép magyar modell rendre feltűnik a prominens márkák kifutóin és kampányaiban. Palvin Barbarát ezúttal például a Cavalli-divatház új kapszulakollekciójának reklámarcaként láthatjuk viszont.

A néhai tervező ruhakölteményeinek jellemző elemeit az állatminta, a nőies vonalak és a kontrasztos, erős színek alkották, a sztárok pedig jellemzően imádták ezeket a különleges darabokat. A világhírű magyar modell a nívós haute couture márka #RayofGold névre keresztelt mintás ruháját öltötte magára a kampányban, amelyre a divatház a kifinomultság szimbólumaként hivatkozik Instagram-bejegyzésükben.

A Ray of Gold kapszulakollekciót Fausto Puglisi szicíliai dizájner tervezte, és nem is választhattak volna tökéletesebb modellt a reklámjához, mint Palvin Barbit, hiszen éppen olyan, mintha a ruhát ráöntötték volna.

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy Barbi a híres Roberto Cavalli divatház egyik költeményét viseli. Nemrég a cannes-i filmfesztiválon is egy hasonló ruhát viselt a Cavalli-ház vacsoráján, szintén a Ray of Gold kapszulakollekcióból. Az eseményen a divatház idén áprilisban, nyolcvanhárom éves korában elhunyt alapítója, Roberto Cavalli előtt tisztelegtek a vendégek. Barbi elképesztően nézett ki a partin testhezálló, csíkos ruhájában, amit a hasánál egy szexi kivágás, illetve egy kék köves elem is díszített.

Forrás: Instagram, Fotó: Getty Images