Palvin Barbi miniszoknyás Barbie babának öltözött, és mindenkit meghódított

2024. július 14.
Palvin Barbi a minap egy exkluzív partin vett részt, ahova olyan dögös szettben érkezett, mintha csak egy szexi Barbie babának öltözött volna.
Palvin Barbi ebben a gyönyörű bikiniben mutatta meg kisportolt alakját

Péntek este a Self Portrait nevezetű márka megrendezte éves nyári partiját Londonban, ahol a brand jó barátai, zenészek és modellek gyűltek össze egy nagy divatbulira. A vendégek között olyan nevek sorakoztak, mint Lisa Rinna (aki a 61. születésnapját ünnepelte a partin), Soo Joo Park, Kelly Rutherford, Headie One, Damson Idris, Stefflon Don és Palvin Barbi – mindannyian a legendás londoni The Roof Gardensben partiztak.

A parti legjobban öltözött sztárja kétségkívül a magyar modell, Palvin Barbi volt, akiből csak úgy áradt a tavaly nyáron berobbant Barbiecore stílus. A magyar modell egészen egyszerűen úgy volt felöltözve, mint egy dögös Barbie baba.

Palvin Barbi miniszoknyás Barbie babának öltözött, és mindenki meghódított

Palvin Barbi miniszoknyás Barbie babának öltözött, és mindenki meghódított

Palvin Barbi az alkalomra egy babarózsaszín, csillogó kövekkel díszített kardigánt és egy világos rózsaszín, rakott miniszoknyát választott, amit fehér zoknival és ezüst magas sarkúval egészített ki. A szettjével tökéletesen harmonizált a sminkje: Palvin Barbi szemeit rózsaszín szemhéjpúderrel, arccsontját rózsaszín pirosítóval, az ajkait rózsaszín szájfénnyel hangsúlyozta ki. 

Palvin Barbi volt, akiből csak úgy áradt a tavaly nyáron berobbant Barbiecore stílus

Palvin Barbi volt, akiből csak úgy áradt a tavaly nyáron berobbant Barbiecore stílus

Ahogy arról nemrég mi is beszámoltunk, hat éve már, hogy Palvin Barbi és férje, Dylan Sprouse egy párt alkotnak. A világhírű magyar modell nemrég az Instagramon is megemlékezett az évfordulójukról.

Palvin Barbi és Dylan Sprouse 2018 nyarán randevúztak először, és 2022 szeptemberében jegyezték el egymást. A nagy hírt azonban majd’ egy éven át titokban tartották a nyilvánosság elől.  

A pár próbálja a párkapcsolatát a reflektorfénytől távol tartani, de nem félnek együtt pózolni a vörös szőnyegeken, vagy néhanapján megosztani néhány intim pillanatot a közösségi oldalukon. „Nagyon szerelmes vagyok” – osztotta meg érzelmeit Palvin Barbi 2018-ban. „Úgy érzem, megtaláltam a tökéletes pasit.”

Fotó: Getty Images