Imádja az internet Zendaya wimbledoni teniszezős szettjét

2024. július 16.
Zendaya neve örökké összekapcsolódott a tenisszel, a színésznő pedig ehhez híven egyre menőbb szettekkel lepi meg a rajongóit. Ezúttal Wimbledonba választott egy tenisz ihlette szettet.
Imádja az internet Zendaya wimbledoni teniszezős szettjét

Ezen a hétvégén az egész divatvilág szeme Wimbledont figyelte. A teniszbajnokság lelátóján menőbbnél menőbb szettekben vonultak fel a sztárok, mi pedig nem győztünk gyönyörködni az outfitjeikben. Közülük is kitűnt Zendaya, akinek a neve az elmúlt hónapokban abszolút összefonódott a tenisszel.

A Dűne és a Challengers (az áprilisban bemutatott filmben Zendaya egy teniszezőből lett edzőt alakít, aki férjéből világhírű Grand Slam-bajnok teniszezőt akar csinálni) sztárjának kifogástalan az ízlése, és ezt az elmúlt napokban is bebizonyította, amikor a wimbledoni verseny hivatalos outfitjeit biztosító Ralph Lauren szettet viselt – méghozzá kétszer is a verseny során.

Július 14-én, vasárnap a színésznő a Novak Djokovic és Carlos Alcaraz döntőjét nézte a a lelátón, ahol fehér Ralph Lauren blézert, kék-fehér csíkos inget és sötétkék nyakkendőt viselt, hozzá pedig egy egyszerű ezüstgyűrűt és gyémánt fülbevalót választott.

Zendaya a wimbledoni Grand Slam-döntőn

Zendaya egy ehhez hasonló, majdnem teljesen azonos szettet viselt július 13-án, szombaton is a wimbledoni teniszbajnokság tizenharmadik napján. A színésznő ekkor is Ralph Laurenben nézte a versenyt, méghozzá egy khaki színű tweedblézerben, kék ingben és egy széles szárú farmernadrágban. A masszív sötétkék nyakkendő helyett a színésznő ezúttal egy kék-fehér csíkos darabot választott, amihez egy Louis Vuitton táskát vitt magával.

Zendaya július 13-án, szombaton Ralph Lauren szettben

Forrás: Marie Claire US, Fotó: Getty Images