Selma Blair a súlyos betegsége ellenére is csak úgy ragyog – ezek voltak a legjobb ruhái

2024. július 18.
Selma Blair már évek óta súlyos betegséggel küzd, azonban mindig csak úgy sugárzott a vörös szőnyeges eseményeken és ez nem véletlen. Elmondása szerint a divat egyfajta menekülés is.
Selma Blair a súlyos betegsége ellenére is csak úgy ragyog - ezek voltak a legjobb ruhái

A híres színésznő, Selma Blair 2018-ban tudta meg, hogy egy súlyos betegséggel kell megküzdenie, ugyanis szklerózis multiplexet diagnosztizáltak nála. Az elmúlt évek során nyíltan beszélt betegségéről és az ezzel járó nehézségekről, illetve küzdelmekről. Habár az színésznő súlyos betegséggel küzd, mindig sugárzott a vörös szőnyeges eseményeken és ez nem véletlen. Nem titok, hogy Selma imádja a dizájnertáskákat és -ruhákat, és ahogyan ő fogalmazott: „A Balenciaga táskákba egyenesen szerelmes.”

Selma Blair ruhák iránti szeretetét úgy tűnik, hogy 12 éves kisfia is örökölte, mivel a büszke édesanya szerint fia is hasonló stílust vall és gyakran megesik, hogy ruhát is cserélnek. 

Selma Blair és kisfia

Selma Blair és kisfia

„Imádok felvenni egy kis vintage Chanel kabátot farmer rövidnadrággal és a fiam tornacipőjével” – mesélte, majd arra a kérdésre, hogy valóban ruhát cserélget-e fiával, a következőt felelte: „Igen! Volt egy időszak, amikor rengeteg Balenciagát vettem, mert ő is azt szerette volna viselni.”

Selma hangsúlyozta, hogy a stílusra úgy tekint, mint egy másik helyre, ahová el lehet menekülni és ahol valaki más „páncélját” magunkra tudjuk ölteni. Azt mondja, hogy a színészetről is hasonló nézeteket vall. A színésznő vörös szőnyeges megjelenései nagy hatással voltak a közönségre, hiszen megjelenésével mindig igyekezett valami értéket képviselni. Selma Blair hozzátette, hogy a betegsége megváltoztatta az öregedéssel kapcsolatos látásmódját is. 

„Amikor ennyit kell foglalkoznod az egészségeddel, elfelejted, hogy nézel ki” – mondta. Ennek ellenére a világ soha nem fogja feledni azokat a ruha-összeállításokat, amelyekben Selma Blair szőnyegre lépett, éppen ezért elhoztuk néhány kedvencünket. 

Selma Blair talpig ezüstben

Selma Blair talpig ezüstben

Selma Blair talpig ezüstben

Selma Blair stylistja, Elizabeth Stewart szerint a színésznő csak úgy ragyogott – szó szerint – ebben az ezüst flitterekkel díszített ruhában. Selma Blair a dokumentumfilmjének különleges vetítésén viselte a meseszép ruhát. A megjelenéséhez egy vörös rúzst választott, amely a 70’-es évek hangulatát idézte meg. 

Selma Blair Rokh összeállítása

Selma Blair Rokh összeállítása

Selma Blair Rokh összeállítása

Mondhatjuk úgy is, hogy ezzel a kombinációval a színésznő meghúzta a váratlant, és milyen jól tette! Selma egy átlátszó, kristályokkal díszített felsőt viselt a Rokh 2021-es őszi/téli Ready-to-Wear kollekciójából, amelyhez egy fekete, széles szárú nadrágot társított. A ruhát a 2021-es Oscar-díj-átadó nyitógálán viselte.

Selma Blair Christian Siriano ruhája 

Selma Blair Christian Siriano ruhája 

Selma Blair Christian Siriano ruhája

A színésznő a 2019-es Race to Erase MS gálán egy elegáns, Christian Siriano ruhában sétált végig a közönség előtt. 

Selma Blair Ralph & Russo ruhája 

Selma Blair Ralph & Russo ruhája 

Selma Blair Ralph & Russo ruhája

A színésznő 2019-ben a Vanity Fair Oscar-gálán mutatkozott először a nyilvánosság előtt a betegségének bejelentése óta. A vörös szőnyegen Blairt elöntötték az érzelmek, miközben egy Ralph & Russo ruhában pózolt a fotósoknak. Az eseményen a sztár büszkén mutatta meg fekete botját is, amelyről később kiderült, hogy a készítője a színésznő monogramját gravíroztatta rá. 

Forrás: People Fotó: Getty Images