Jó hírek érkeztek Selma Blair súlyos betegségével kapcsolatban

2024. június 07.
Selma Blair jó híreket osztott meg súlyos betegségével kapcsolatban. A színésznőnél 2018-ban diagnosztizáltak szklerózis multiplexet.
Jó hírek érkeztek Selma Blair súlyos betegségével kapcsolatban

Jó híreket osztott meg súlyos betegségével kapcsolatban Selma Blair. A színésznőnél 2018-ban diagnosztizáltak szklerózis multiplexet, 2021-ben pedig bejelentette, hogy remissziós fázisban van, vagyis ideiglenesen tünetmentes, és hosszú idő után végre jól érzi magát.

„Egy ideje remisszióban vagyok” – mondta az Eonline-nak a Diane Von Furstenberg: Woman in Charge című film vetítésén június 5-én New Yorkban. „Múlt héten voltam MRI-n. Ha nincs hír, az jó hír. De megvolt a transzplantáció, és csodálatos, hogy átestem a csontvelő-átültetésen.”

Selma Blairt 2018-ban diagnosztizálták a súlyos betegséggel, a műtéten a következő évben esett át. A Doktor Szöszi sztárja 2021-ben jelentette be, hogy remissziós fázisban van. „Sokkal jobban vagyok, de kísérti a sejtjeimet. Ott van” – magyarázta egy interjúban 2023 januárjában. Azóta a színésznő folyamatosan tájékoztatja rajongóit az egészségügyi állapotáról.

A sztár idén januárban azt mondta, hogy még mindig tünetmentes, de azért érzi, hogy a betegség továbbra is jelen van a szervezetében. „Még mindig fáradt vagyok” – fogalmazott, majd hozzátette, hogy a teste még mindig merev, de jelenleg könnyebben mozog. Ez jelentős javulást jelent Selma Blair állapotában, aki két hónappal a diagnózis felállítása előtt még írni is nehezen tudott.

Fotó: Getty Images, Forrás: Eonline