Katy Perry az extrém ruhadarabok koronázatlan királynője – ezek voltak a legjobb szettjei

2024. július 25.
Katy Perryt a napokban kapták lencsevégre Londonban, azonban ruhakölteménye egyszerű volt, mégis átadta a rá jellemző kreativitást és eleganciát. Nosztalgia gyanánt összeszedtük a legextrémebb ruháit.
Katy Perry az extrém ruhadarabok koronázatlan királynője - ezek voltak a legjobb szettjei

Kétségtelen, hogy Katy Perry imádja extrém szettekkel felhívni magára irányítani az emberek figyelmét. Az énekesnőt az évtizedek során láthattuk már pink és kék hajjal egyaránt, de az is előfordult, hogy egy valóságos körhintának öltözött. Mi tagadás, Katy Perrynek soha nem esett nehezére meghúzni a váratlant, pláne, ha öltözködésről van szó. Erre remek példa a nemrég viselt, 150 centiméter hosszú ruhája is, amelynek valójában egy titkos üzenete volt. Habár Katy Perry ezúttal nem egy extrém hosszú estélyit és nem is sütis melltartót viselt, ruhakölteményével mégis felhívta magára a figyelmet. 

Az énekesnőt nemrég Londonban kapták lencsevégre, miközben a Capital rádióstúdiójába tartott. A korábbiakkal ellentétben a mostani megjelenése már jóval visszafogottabb volt. Perry egy hosszú, fekete-szürke színkombinációval ellátott Balenciaga ruhát viselt, amelyet az úgynevezett patchwork mintákkal láttak el. Az énekesnő az összeállításhoz egy fekete, bőrhatású táskát, csizmát és egy hozzá passzoló napszemüveget társított.

Katy Perry Londonban

Katy Perry Londonban

Katy Perry szerdán állt újra munkába, hogy az új klipjének forgatásán dolgozzon. Sokan régóta várták Perry visszatérő kislemezét, amely a Women’s World névre hallgat. Az album azonban nem hozta meg a várva várt sikert, ugyanis sokan csalódottak voltak, mivel sablonosnak tartották. A Women’s World a 63. helyen debütált a Billboard listán. 

Habár Katy Perry visszatérése megosztotta a közvéleményt, azt nem lehet vitatni, hogy a megjelenése továbbra is páratlan. Éppen ezért nosztalgia gyanánt elhoztuk az énekesnő legextrémebb ruháit. 

Katy Perry Vivienne Westwood ruhája 

Katy Perry Vivienne Westwood ruhája 

Katy Perry Vivienne Westwood ruhája

Katy Perry 2023-ban, Károly király koronázásán egy csodálatos Vivienne Westwood ruhában lépett színpadra és adta elő a Firework című dalát. Az énekesnőt tetőtől talpig arany borította, amit egy óriási arany fülbevalóval egészítettek ki. 

Katy Perry Schiaparelli ruhában

Katy Perry Schiaparelli ruhában

Katy Perry Schiaparelli ruhában

Az énekesnő ebben a levendulalila Schiaparelli ruhában lépett fel a Variety Power of Women rendezvényén. A gyönyörű pánt nélküli maxiruhát fűzővel egészítették ki. Perry megjelenését csillogó drágakövekkel ellátott fülbevalóval egészítettek ki.  

Katy Perry Moschino miniruhában 

Katy Perry Moschino miniruhában 

Katy Perry Moschino miniruhában

A 2019-es Met-gála „Camp: Notes on Fashion” tematikáját Katy Perryre szabták, ő pedig szó szerint ragyogott a vörös szőnyegen. Az énekesnő egy csillár ihlette Moschino együttesben kápráztatta el a közönséget, amelyet Swarovski kristályok díszítettek. 

Katy Perry Balmain Couture ruhában

Katy Perry Balmain Couture ruhában

Katy Perry Balmain Couture ruhában

A 2019-es Grammy-díjra Perry szintén Barbie-nak öltözött, mivel ebben a rágógumi-rózsaszín Balmain Couture ruhában lépett a vörös szőnyegre. A pánt nélküli ruhakölteményt egy egyszerű gyémánt fülbevalóval párosították. 

Forrás: Instyle Fotó: Getty Images