Ez a titkos üzenete Katy Perry 150 méter hosszú ruhájának

2024. július 02.
Katy Perry imádja extrém szettekkel magára irányítani az emberek figyelmét. Most egy 150 méter hosszú ruhára esett a választása, aminek titkos üzenete van.
Ez a titkos üzenete Katy Perry 150 méter hosszú ruhájának

Katy Perry imádja az extrém szetteket. Az énekesnőnek volt már pink és kék haja, de az is előfordult, hogy valóságos körhintának öltözött. A sztár most egy 150 méter hosszú ruhát húzott, aminek titkos üzenete van.

Katy Perrynek, aki viselt már sütis melltartót is, soha nem esett nehezére meghúznia a váratlant, már ami a divatot illeti. Nemrég a párizsi fashion week alatt azonban mégis egy meglepő darabra esett a választása. A Ritz Hotelbe érve az énekesnő egy elsőre egészen hétköznapinak tűnő, piros bodyból álló, félvállas miniruhában pattant ki egy autóból, de ahogy egyre távolodott a járműtől, kiderült, hogy a ruháját még 150 méter (egészen pontosan 152) után is húzza maga után.

A meglepetések pedig még ezután sem maradtak el. Ahogy a ruha uszálya egyre jobban kibontakozott, kiderült, hogy az anyagra szavakat nyomattak, a közönség pedig biztos abban, hogy ezek Katy Perry új albumának dalszövegei. A rajongók alig várják az énekesnő következő lemezét, a sztár ugyanis 2020 óta nem adott ki albumot. A Woman’s World július 11-én jelenik meg.

Egyébként nem ez volt az egyetlen olyan alkalom Katy Perry franciaországi tartózkodása alatt, hogy extrém szettjével igyekezett ellopni a show-t mások elől. Amikor a Vogue World: Paris kifutóján sétált, szoborszerűen kivágott fekete bőrruha volt rajta, ami alatt teljesen meztelen volt.

Forrás: Marie Claire UK, Fotó: Getty Images