Katy Perry szó szerint majdnem kibuggyant ezüst fűzőjéből

2024. július 06.
Katy Perry a napokban egy privát koncerten vett részt, amihez egy apró ezüst Dolce&Gabbana fűzőt húzott. A választása majdnem csúnya divatbakit eredményezett...
Katy Perry új szintre emelte a pucérruha fogalmát

Katy Perry a napokban Olaszországban adott privát koncertet, amihez egy meglehetősen merész összeállítást választott. Azt már eddig is tudtuk, hogy Katy Perry nem riad vissza tőle, hogy megmutassa idomait, és még az extravagáns darabokban is komfortosan mozog. Most azonban tényleg nem szégyenlősködött, és mindössze egy aprócska, fényes ezüst Dolce&Gabbana fűzőt húzott fel a show-ra. Az Instagramra posztolt képek alapján úgy tűnik, Katy Perry eléggé átérezte az olaszos hangulatot, amit természetesen tetőtől talpig Dolce&Gabbanában ünnepelt: a látványos fűző mellett egy nyakörvre hajazó ezüst DG-logóval nyomott nyakpántot és szintén DG-logós ragyogó fülbevalót viselt, a fűzőt pedig combközépig érő, fényes ezüst csizmával egészítette ki. 

Az eseményen egyébként a legendás divatház dizájnerei, Domenico Dolce és Stefano Gabbana is ott voltak, akik egy jó hangulatú közös képen pózoltak együtt Katy Perryvel – az olaszok jellegzetes kézmozdulatát demonstrálva. 

Katy Perry ruhája – kockázatos választás

De bármennyire is csodásan nézett Katy Perry az eseményen, a Mirror szerint a szett meglehetősen kockázatos választásnak bizonyult, ami majdnem végzetes divatbakihoz vezetett… A fűző ugyanis annyira szoros volt és annyira megmutatta az énekesnő dekoltázsát, hogy Katy Perry tényleg szó szerint majdnem kibuggyant belőle. Végül szerencsére megúszta az estét és az a kevés takarás, amit a ruha nyújtott neki, végig megmaradt. Nem ő lett volna egyébként az első híresség, aki pórul jár egy túlságosan szoros felsőrésszel – a legikonikusabb eset Janet Jacksonhoz köthető, akinek a Super Bowl nagyszabású félidős show-jában, Justin Timberlake-kel közös koncertje során buggyant ki a melle ruhájából.

Bomba alak egy kis segítséggel?

Ahhoz persze kétség sem fér, hogy Katy Perry csodásan nézett ki a friss koncerten, bár a rossz nyelvek szerint ezt nemcsak a kitartó edzésnek és a helyes táplálkozásnak köszönheti. Már egy ideje rebesgetik, hogy Katy Perry sok más hollywoodi hírességhez hasonlóan az új fogyasztó „csodaszer”, az eredetileg diabéteszesek számára kifejlesztett szemaglutid tartalmú készítmény segítségével fogyott le, de az énekesnő tagadja, hogy ilyesmihez folyamodott volna. Annyi biztos, hogy ezüst szettje jól hangsúlyozta bombasztikus alakját, kiváltképp Katy Perry lapos és izmos hasfalát!

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images